Dve odbornice GG “Za napredniji Čačak“ ne bojkotuju rad čačanske Skupštine

2
702
Odbornička grupa ''Za napredniji Čačak'' iz jula 2017.

ČAČAK – Odbornice Grupe građana “Za napredniji Čačak“ Ljiljana Milovanović i Svetlana Paunović odlučile su da ne bojkotuju rad lokalnog parlamenta tokom aktuelnog zasedanja u Prijevoru.

Za razliku od njih dve, preostali članovi ove grupacije nisu bili u skupštinskoj sali. Dr Aleksandar Radojević postao je u međuvremenu potpredsednik Gradskog odbora Narodne stranke u Čačku, a Violeta Marković potpredsednica. Jole Pešić nije pristupio ovoj stranci, ali nije bio na sednici.

Kao što znate, odbornička grupa “Za napredniji Čačak“ učestvovala je u radu i na prethodnom skupštinskom zasedanju, tako da u tom smislu nema promene u našoj odluci za prisustvovanje sednici Skupštine grada. Na svakom odborniku naše odborničke grupe je da sam proceni i odluči da li će i u kom obimu uzeti učešće na današnjoj sednici – izjavila je medijima dr Ljiljana Milovanović.

Podsetimo, odbornička grupa “Za napredniji Čačak“ prisustvovala je prethodnom zasedanju, što im je žestoko zamereno u opozicionim strankama u Čačku, prvenstveno Dveri i Nove Srbije, koji su za ovu grupaciju govorili da su Čedomir Jovanović i Nenad Čanak čačanske opozicije.

Violeta Marković tada je izjavila da su odbornici bili u skupštinskim klupama jer se raspravljalo o važnim tačkama dnevnog reda, među kojima je bio i statut skupštine.

Dr Tanja Stovrag ranije je pristupila vladajućoj većini.

Izvor: Morava info

Prethodni članakKako je gradnja Moravskog koridora poskupela za 300 miliona evra?
Sledeći članakU Milanovcu otvorena izložba “Jovan Dučić u diplomatiji“

2 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here