Dveri samostalno izlaze na izbore, Boško Obradović predsednički kandidat

6
309

ČAČAK – Predsedništvo Srpskog pokreta Dveri donelo je odluku da na predstojeći parlamentarne i beogradske izbore izađe samostalno, a da kandidat za predsednika države bude njihov lider Boško Obradović, saznaje Nova.rs.

Izvori tog portala navode da je vrh Dveri doneo nedavno odluku da ta partija na svim nivoima učestvuje samostalno, dok je odluka o predsedničkom kandidatu uslovljena evnetualnim dogovorom sa ostatkom opozicije.

Kako prenosi Nova.rs, rukovodstvo Dveri je spremno da prihvati zajedničkog kandidata opozicije ukoliko taj kandidat bude ispunjavao uslove o kojima je u nekoliko navrata govorio predsednik tog pokreta Boško Obradović.

Podsetimo, nakon poslednje runde međustranačkog dijaloga, bez posredstva stranaca, odlučeno je da će se beogradski, paralementarni i predsednički izbori održati 3. aprila.

Izvor: Nova.rs

Prethodni članakBodi bilding i fitnes spektakl: Šesti po redu “Diamond cup Serbia“ ovog vikenda u Čačku
Sledeći članakJugović: Brutalne laži tabloida “Objektiv“ kao posledica mog odnosa sa jednim od saradnika Bekivukove grupe

6 KOMENTARA

  1. Pre ce biti da ce Bosko samostalno na izbore.Pa za ti Ilic nije dobar primer kako prodju oni koji sa Vucicem tikve sade.Posle vinkanja nema kajanja.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here