Jugović: Brutalne laži tabloida “Objektiv“ kao posledica mog odnosa sa jednim od saradnika Bekivukove grupe

1
794
Bratislav Jugović

ČAČAK – Poslanik SNS iz Čačka Bratislav Jugović istakao je da pisanje lista “Objektiv“ nije rezultat njegovih stavova o aktuelnim temama, već njegovog “odnosa prema jednom od saradnika Belivukove grupe koji se, nažalost, još nalazi na slobodi“.

Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović okačio je na Tviter tekst iz tabloida “Objektiv“ o Jugoviću, ukazavši to kao primer “pokazne vežbe“ za svakog ko se usudi da misli drugačije.

Aleksandar Vučić me nije kritikovao kada sam za Grbovića javno rekao da je talentovan političar. Grbović me demantovao svojim savezom sa Draganom Đilasom. Talentovani političari ne sarađuju sa Đilasom i prepoznaju šta se iza brda valja. Te tako naslovna strana lista Objektiv nije rezultat mojih stavova o aktuelnim temama, već mog odnosa prema jednom od saradnika Belivukove grupe koji se nažalost još uvek nalazi na slobodi – navodi se u pisanoj izjavi Jugovića za list “Danas“.

“Objektiv“ je danas kao glavnu priču na naslovnoj strani štampanog izdanja objavio da je Bratislav Jugović 2005. godine, dok je volontirao u jednom vrtiću u Čačku, nokautirao vaspitačicu, a decu na spavanju polivao hladnom vodom.

Što se tiče brutalnih laži koje su objavljene u listu “Objektiv“, napominjem da se u predškolskoj ustanovi protiv mene nikada nije vodio disciplinski postupak i da sam u kolektivu u kojem dominiraju žene jednoglasno izabran za predsednika sindikata. Sve ostalo će biti tema na sudu. Institucije neka rade svoj posao, a tabloidi svoj – naglasio je Jugović.

Izvor: Danas

Prethodni članakDveri samostalno izlaze na izbore, Boško Obradović predsednički kandidat
Sledeći članakOktobar u STOP SHOP-u – mesec mode i zadovoljstva

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here