Dveri: Spomenik Draži Mihajloviću, izmeštanje Josipa Broza u Kumrovec, zabrana gej parade na 100 godina

7
631

U Beogradu je predstavljena buduća poslanička grupa Srpskog pokreta Dveri u Narodnoj skupštini, koju će činiti izabrani narodni poslanici: Boško Obradović (predsednik buduće poslaničke grupe Dveri), Ivan Kostić (zamenik predsednika), Tamara Milenković Kerković, Milovan Jakovljević, Radmila Vasić i Borko Puškić.

Ocenjeno je skandaloznim da se ni posle dva meseca od završenih parlamentarnih izbora ne znaju konačni rezultati i da se ne nazire termin formiranja novog parlamenta.

Na konferenciji su predstavljeni i novoizabrani odbornici Dveri u lokalnim samoupravama.

Boško Obradović se založio za uvođenje ekonomskog vanrednog stanja i hitan paket mera podrške domaćoj privredi i poljoprivredi u cilju ekonomske i prehrambene bezbednosti i samoodrživosti.

Paket bi trebalo da sadrži konkretne mere za obezbeđivanje svih potrebnih robnih rezervi, socijalnu pomoć u vidu besplatnih vaučera za hranu i druge osnovne životne potrebe za siromašne, kao i obavezu državnih institucija da sve javne nabavke vrše preko domaćih proizvođača kupujući isključivo domaću robu. O svemu ovome će raspravljati Glavni odbor Dveri u subotu i sledeće nedelje javnosti će biti predstavljen kompletan paket mera – naveo je lider Dveri.

Obradović je takođe najavio i prve skupštinske inicijative koje će poslanička grupa Dveri pokrenuti čim bude formiran novi saziv Narodne skupštine.

Proglašenje vojne i političke neutralnosti Srbije, povratak obuke osposobljavanja za odbranu, zaštitu i spasavanje, definisanje neradne nedelje i u privatnom sektoru, preispitivanje rada javnih izvršitelja, povećanje minimalne penzije i vraćanje otetih delova penzije svim penzionerima, izmene poreskih zakona u korist porodice sa ciljem smanjenja poreza na zarade i na imovinu za sve koji stupe u brak i dobiju decu, zabrana prodaje poljoprivrednog zemljišta strancima, rešavanje pitanja neisplaćenih zarada radnicima nakon pljačkaških privatizacija, početni kapital za pokretanje privatnog preduzetništva mladih…

Istaknuto je i da će se poslanička grupa Dveri u novom skupštinskom sazivu posebno baviti “temama demografije i kako pobediti belu kugu, prehrambenog suvereniteta i obezbeđivanja zdrave hrane i vode za sve građane Srbije, energetske bezbednosti, slobode i zdravlja nacije, otetih beba iz porodilišta, naplate ratne odštete od NATO, restitucije, korupcije, Srba u regionu i rasejanju i reforme prosvete“.

Takođe, kao što smo i obećali u kampanji zatražićemo pokretanje javne rasprave o obnovi monarhije, zabranu gej parada na 100 godina i izgradnju spomenika đeneralu Draži Mihajloviću u Beogradu, dok će Josip Broz Tito biti premešten u Kumrovec iz Kuće cveća koja će postati Muzej žrtava komunističkog terora – naveo je Boško Obradović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPrezentacija projekta “Znanjem do posla“ u NTP Čačak
Sledeći članakPacijent iz Čačka prebačen u specijalnu kovid bolnicu u Kruševcu

7 KOMENTARA

  1. Pročitah i obli me znoj. Zbog iskazane mržnje. Pa jesmo li bolji od onih koji ruše grobove u južnoj nam pokrajini? Nismo, a izgleda da smo gori. Dok je Boška, rušitelja i mrzitelja, takvi smo. Jadno, jadno, jadno.

  2. Drazu vodi kuci,o porodici nemoze pricati Niko ko se razvodio,Tita pusti on je za sve VAS kralj, a gej osobe kad krenes povedi sa sobom.

  3. Dveri je nešto najgore što je zadesilo Srbiju u ovom veku. Uspeli su čak i da hiljadu puta budu gori od SNS. Nastavljačima zloglasne politike Dimitrija Ljotića trebalo bi da bude zabranjen rad i delovanje u političkom životu. Ali jasno je da su oni poslušnici A. Vučića kojima će on da plaši Evropu. Ovo što su izjavili deluje zaista zastrašujuće. Da se čovek zapita kako ljudi koji razmišljaju na tako monstruozan način imaju preko 100000 glasača. Jeste da ih je izvadio ludi Nestor uz pomoć Službe, ali ipak… Strašno, strašno.

  4. Strasno je cime se bavi ta stranka. I kosti bi da premestaju i istoriju da podesavaju po njima, a verovatno bi ljudima stavljali trake na ruke sa obelezjima da su drugaciji. Nadam se da na sledecim izborima nece preci cenzus inace odavde treba bezati bilo gde. Strasno!

  5. Kad se samo setim kako je Bole prozivao Ponoša i pozivao ga na TV duel da utvrde ko je od njih bolji kandidat za drugi krug. Kad ono 4.35

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here