Dvogodišnje dete preminulo u čačanskoj bolnici od respiratorne infekcije

2
916

ČAČAK – Dečak starosti dve godine i osam meseci preminuo je jutros u 5:37 na odeljenju pedijatrije u Opštoj bolnici u Čačku.

U saopštenju ove zdravstvene ustanove koje je potpisala portparolka bolnice dr Biljana Kočović, navodi se da je dete primljeno sinoć oko 20:20 sa znacima respiratorne infekcije.

Nakon pedijtrijskog pregleda, oko 20:40, dete je hospitalizhovano na odeljenju, gde su sprovedene sve neophodne dijagnostičke procedure i uključena adekvatna terapija uz praćenje vitalnih funkcihja koje su bile stabilne i na poslednjem kliničkom pregledu oko 4:00 sata ujutru. Ubrzo iza toga dolazi do iznenadnog pogoršanja i uz sve preduzete mere reanimacije pedijatra i anesteziologa, nažalost mogli su samo da konstatuju letalni ishod – rekla je Kočović.

O ishodu, prema njenim rečima, obaveštene sve nadležne ustanove i podnet zahtev za kliničku obdukciju.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDveri: Podrška zahtevu protesta – Milune Todoroviću, odlazi!
Sledeći članakSNS Čačak: Protesti su papazjanija i razonoda za dokone

2 KOMENTARA

  1. Bojim se da je dr.spavala u to vreme.Imala sam iskustvo, kad dr. nije htela da ustane i ako mi je dete imalo izuzetno visoku tem,samo je tek ordinirala sir.Brufen.U 7h. ujutru moje dete je bilo bez svesti.Uz napor pedijatra iz prve smene završilo se dobro.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here