SNS Čačak: Protesti su papazjanija i razonoda za dokone

13
728

ČAČAK – Čačanska organizacija SNS oglasila se povodom protesta koji su u petak organizovani u Čačku po četvrti put.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Jučerašnje, četvrto po redu okupljanje opozicionih aktivista i građana u Čačku pokazalo je još jednom da organizatori skupa nikako ne mogu, kako kaže naš narod, “da se obuju u jednoj pameti”. Deo zahteva istaknut tokom prvih nekoliko protesnih šetnji više niko i ne pominje, a očito u koordinaciji sa lokalnom organizaciom Dveri meta je ovoga puta bio gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Jasno je da čačanska opozicija shvata da na legalan i legitiman način, u institucijama sistema, ne može da sruši lokalnu vlast, a činili su to svim silama uglavnom dezimformišući javnost kako ne postoji skupštinska većina, kako vlada rasulo unutar vladajuće koalicije i ko zna šta još, pa su se sada okrenuli drugim metodama – ulici. Na svu sreću, kako na republičkom, tako i na lokalnom nivou Srpska napredna stranka i njeni koalicioni partneri imaju čime da se pohvale i podiče, pa im ni ovaj dogovoreni i dobro osmišljen, ali providan atak na prvog čoveka grada neće proći.

Ono što svakako treba da zabrine je što se na ovim i ovakvim skupovima, koji imaju čisto politički motiv, pojavljuje veći broj maloletnih lica, pa čak i sasvim mala deca. Kakvu poruku na taj način šalju, trebalo bi ih pitati, jer da je Srpska napredna stranka tako nešto uradila, vajne demokrate i zaštitnici ljudskih prava bi to sasvim sigurno podigli do Ujedinjenih nacija.
Zanimljivo je bilo videti na protestu i brojne islužene kadrove Nove Srbije, Demokratske stranke, LDP-a, URS-a… koji su se za svoje vlasti dobro uhlebili i rešili sve egzistencijalne probleme, a sada glume dušebrižnike i tobože nezadovoljne građane. Naravno, neizostavni deo folklora predstavljali su aktivisti Dveri, koji po njihovim rečima nemaju nikakve veze sa protestima, sem što ih njihovi članovi organizuju i artikulišu zahteve.

Sve u svemu, jedna lepa papazijanija i razonoda za dokone, dok konkursi za posao na brojnim mestima jednim delom ostaju bez odziva. Problem sa kadrovima i radnicima, kako se nedavno moglo čuti, imaće i “Forverk”, koji uskoro treba da raspiše konkurs za prijem radnika u svoje pogone u Preljini. Ali, to je neka druga priča.

Informativna služba GO SNS Čačak

Prethodni članakDvogodišnje dete preminulo u čačanskoj bolnici od respiratorne infekcije
Sledeći članakNatavlja se egzodus iz Borca, otišao i Otašević

13 KOMENTARA

  1. Naprednjaci , kad pricate o isluzenim kadrovima , mora da ste ugledali Mirjanu Djokovic, Vladana Milica, Milana Bojovica , Velimira Drobnjaka, Milorada Jevdjovica, Dragomira Sipetica, Predraga Teofilovica. To su vase sluge koje zatvaraju oci pred vasim kriminalnim radnjama. U ma kojoj drzavi Evrope, da je gradonacelnik isprojektovao u zgradi „Sutjeska “ tavanski prostor na kome je ostavio otvore za prozore, iste zatvorio stiroporom, na to dobio upotrebnu dozvolu, a kad dodje vreme to ce pretvoriti u stambeni prostor, taj vise ne bi bio gradonacelnik. Kad dodje u obilazak Vucic, odvedite ga da mu to pokazete, ukoliko do tada ne padnete sa vlasti.

  2. Sada imamo i problem sa radnicima za Vorwerk? Pa rekoste li vi da u Čačku ima dovoljno kadrova? Pa zar nije elaborat napravljen i zemlja data na osnovu činjenice da će svi radnici koji će raditi, biti građani Čačka? I vi kažete nekom da ne zna da se izuje i obuje u jednoj pameti.

  3. Naprednjaci vi nemate obraza…narod je se digao narod nemoze da narodne pare idu u vas dzep! Jedan od primera Radeta M.podrzavate upravo vi iz SNSa da bi vase partijske kolege mogli zaposlit boli vas uvo sto deca i ljudi umiru jer je bolnica unistenai!!! Obraz je vama dzon!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here