Edukativni seminar SSOS FSG Čačak, gost bivši internacionalni sudija Dejan Delević

6
833

ČAČAK – U Čačku je u petak održan edukativni seminar Sudijske organizacije grada Čačka.

Predavanje je držao instruktor prve kategorije Dušan Jakovljević, koji je prisutnima predstavio neke od spornih situacija sa naših terena. Predavanje je bilo edukativnog karaktera, a u njemu su učestvovali svi prisutni.

Gost stručno strukovne organizacije bio je i predsednik SSOS FSS Dejan Delević, bivši internacionalni sudija, kao i član izvršnog odbora SSOS FSS Maja Milošević.

Ujedno je iskorišćena prilika da se promovišu nove sudije FSG Čačak, kojima je uručena sudijska oprema.

Foto: Duško Radišić Lejča

Prethodni članakZatvoreni bazen u Čačku biće veći nego što je prvobitno planirano
Sledeći članakUbedljiv poraz kadeta Čačka 94 od Partizana

6 KOMENTARA

  1. ,,prolazniče“, obično ljudi komentarišu druge ljude uporedjujući ih sa sobom. Izgleda da si jedan od takvih, jer kako znaš da su prevaranti, mućkovi iitd. Verovatno si i sam takav! Zato samo ti produži prolazniče!

  2. Slslszem se sa Neskom Jovica Pop je presposoban decko ,voli to sto radi posvecen je poslu ne bi me iznenadilo da,uskoro bude pozvan da radi u Staroj Pazovi

  3. Koliko prevaranata, mućkova i secikesa na jednom mestu. Pustiti dete da igra fudbal ima težinu zanemarivanja. Ko je ove poznavao, ni pakao mu neće teško pasti….

  4. U Cacku postoji samo jedan pravi sportski radnik,a to je Jovica Popovic .Covek radi za trojicu ,svaka mu cast.Ovaj Davidovic i ovaj sudija bivsi pored Jovice su presmesni.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here