GG “Čačak je naš“: Vučić u utorak otvara fabriku koja već godinu dana radi

14
1210

ČAČAK – Grupa građana “Čačak je naš“ oglasila se povodom najavljene posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića fabrici “Forverk“ u Preljini.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Ako do sada nismo imali jasnu definiciju funkcionerske kampanje, više je nego sigurno da ćemo je dobiti 16. juna, pet dana pred izbore. Otvaranje fabrike “Forverk“ od strane Aleksandra Vučića, koja već godinu dana radi i proizvodi je školski primer. Da bismo bili sigurni postavljamo pitanja koja bi proverila ovu našu tezu.

– Da li će ovaj događaj nešto ključno promeniti tj da li je bitan za budućnost fabrike ili grada?
– Da li je mogao proteći bez prisustva predsednika Srbije?

Odgovor na prvo pitanje se sam nameće. Fabrika “Forverk“ već godinu dana radi i proizvodi. Mada smo više nego nezadovoljni, jer od pomenutih 1.000 radnika još nema ni naznake, ne verujemo da će ni Vučićev dolazak bilo šta promeniti u tom pravcu. Jedino ako bi vlasnik Peter Kelen, oduševljen prolaskom kroz ulicu nazvanu po njemu samom, insistirao na uslovima za rad koji imaju njegovi radnici u Nemačkoj.

Odgovor na drugo pitanje je još jasniji. Ništa se bitno ne bi desilo, a verovatno ni samo otvaranje , i da Vučić nije došao.

Njegov dolazak je ovim postao klasičan primer kako funkcioneri, a gde ćete većeg od njega, koriste priliku da u predizbornoj atmosferi, o trošku budzeta, propagiraju politiku SNS-a.

GG “Čačak je naš“

POLITIČKI MARKETING

Prethodni članakČačaninu ukrali auto, pronašli ga i sačuvali Kraljevčani
Sledeći članakNova Srbija: Imamo rešenje za goruće probleme Mrčajevčana

14 KOMENTARA

  1. Gorane smanji podrigusu bolece te stomak… malo se ,,smirila“ korona i evo napad botova morona… pbedice te naprdnjaci sa vasom ikebanom od opozicije ali ce vam pobeda biti pirova…p.s. koliko je otvoreno fabrika ovih dana ima ce za svakog po jedna i morace da se uvezu migranti da se popune… fabrika po glavi stanovnika. BOJKOT ZA SRBIJU.

  2. Fabrika je počela sa proizvodnjom pre malo jače od godinu dana, ali za vas neznalice, PROBNOM proizvodnjom, koja je obavezna u autoindustriji u celom svetu, kada se radi o nekom novom proizvodu. Ova fabrika proizvodi delove za najbolje automobilske marke i njihove najbolje modele, pa probna proizvodnja traje od godinu do čak tri godine. Još jedna informacija, dok traje probna proizvodnja, nije potreban pun kapacitet zaposlenih, pa je i logicno sto zapošljavaju postepeno. Nebojte se, zaposlice oni pun kapacitet fabrike, jer sumnjam da su napravili 45 hiljada kvadrata da bi im bilo prazno.

    • Onda je i gradonačelnik neznalica ili lažov jer je rekao da će već sada da radi 1000 ljudi. Kako lažu pred izbore, sve može.

  3. Dolazi Vučić i u Naučno tehnološki park. Valjda i njega da otvori. Iako NTP već radi neko vreme. Šta radi, to nikome nije jasno. Pre neki dan u Čačku bio ministar prosvete i nauke. Za sat i po obišao tri škole, Visoku školu i FTN. Protrčao. Zar nije pogodnije da ministar nauke poseti, pa i otvori ako treba, NTP? Oj, Srbijo…

  4. Vucic je veliki vernik i postuje sveto trojstvo i sve ponavlja tri puta, tako da ce i ovu kao i mnoge druge fabrike otvarati tri puta. Je li i vama Vucic pomogao da skupite potpise?

  5. Ovaj heroj iz Feketića okomio se na Cačak u predizbornoj kampanji, ko’ smrt na babu! Pametnije mu da ponovo otvori Fiat , kad je tako sposoban!

  6. Sinoć na Prvoj TV je sve rečeno. Toliko manipulacije i laži do sada od svih političara od Slobe pa do sada nisam čuo. Voditeljka arogantno, ali jedina koja izlazi na crtu jer nije za njega. To što dolazi u Čačak na otvaranje, to kažu ljudi koji rade, da je otvoreno pre godinu dana. Vreme je za promene! Ne bojkot, već POBEDA!!! Živela SRBIJA!!!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here