“Go Kids“ – nova, moderna i progresivna škola engleskog jezika u Čačku

0
599

ČAČAK – U 20. veku se smatralo da mala deca nemaju kapacitet da usvoje više od jednog jezika istovremeno, dok se danas zna do šeste godine mozak deteta „upija“ različite jezike bez problema. Učenje više od jednog jezika istovremeno proširuje mentalne sposobnosti deteta, ne samo u pravcu učenja jezika, nego i učenja uopšte i savladavanja novih znanja i veština. Mi Vam predstavljamo novu, modernu i progresivnu školu engleskog jezika „Go Kids“.

Nakon sedam godina sticanja iskustva u Kini, došli smo na ideju da i u Čačku deci pružimo mogućnost da napreduju u engleskom jeziku uz najmodernije metode i savremenu opremu. Vaša deca će moći da prate nastavu na modernim interaktivnim tablama, igraju specijalno „skrojene“ igrice vezane za gradivo, učestvuju u timskim igrama u učionici i koriste svoju kreativnost konstantno učeći. Mi potenciramo konverzacijski engleski pre svega, „oslobađanje“ đaka da slobodno i bez stida koriste engleski jezik, dok je nastava isključivo na engleskom jeziku pod budnim okom naših nastavnika.

Ako mislite da su trogodišnjaci isuviše mali za učenje engleskog, mi vam radosno tvrdimo da je to pravo doba za početak! Imamo programe za svu decu od tri godine pa nadalje. Deca uzrasta vrtića i osnovne škole su naša specijalnost, ali imamo programe za sve zainteresovane da unaprede engleski bez obzira na godine. Upis je tokom cele godine, i uvek ćemo naći grupicu koja odgovara vašem nivou ili nivou vašeg deteta.

Nazovite nas ili dođite u naše prostorije da zakažete Demo čas gde ćemo tačno odrediti nivo znanja. Čas je besplatan! Povedite i drugare i uverite se zašto smo sigurni da ćete uživati sa nama!

Škola engleskog jezika “Go Kids“
Braće Glišića 3
Telefon: +381 65 24 65 824

PR TEKST

Prethodni članakU Gornjem Milanovcu pretpremijerno prikazan film “Heroji Halijarda“
Sledeći članak“Petlići“ iz Čačka učestvovali na takmičenju u prvoj pomoći u Beogradu

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here