Grad Čačak izmirio dug Jele Surudžić

14
2601
Jela Surudžić; foto: RINA

ČAČAK – Iz kabineta gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića saopšteno je da je Grad Čačak uplatio 100.000 dinara bivšoj direktorki PU “Radost“ Jeli Surudžić kako bi izmirila dug nakon što su joj izvršitelji oduzeli penziju, ali i dinarsku i deviznu štednju.

Kako je navedeno u saopštenju, Jela Surudžić, koja je zaslužna za odrastanje brojnih generacija Čačana, u vrtićima širom našeg grada i njihove nezaboravne boravke u odmaralištima u Ulcinju i na Zdravljaku, našla se u veoma teškoj situaciji, kojom joj je ugrožena egzistencija.

Dalje se navodi da se ona obratila pismom gradonačelniku Čačka Milunu Todoroviću za pomoć, kako bi izmirila dug koji nije u mogućnosti da isplati na osnovu sudske presude, te je bila prinuđena da pozajmi 100.000 dinara.

Obaveštavamo javnost da je gradonačelnik, smatrajući da gospođa Jela Surudžić nije zaslužila da se nađe u ovakvoj situaciji, u ime lokalne samouprave, doneo odluku da joj Grad Čačak pomogne, tako da je je njen zahtev uvažio i pomenuti dug je izmiren – navodi se u saopštenju iz kabineta gradonačelnika Čačka.

Izvor: Morava info

Prethodni članakMalinari se prerano obradovali, pada potražnja i cena maline
Sledeći članakZvezda u poslednjoj četvrtini slomila otpor Borca

14 KOMENTARA

  1. Kakvi smo ljudi majko Božija. Užasnut sam. Ja sam iz vremena kad je Jela bila glavna. Hvala joj. A ove vaspitačice koje se javljaju sigurno su ljubomorne. Jela je simbol ovog grada.

  2. Milun daje pare poreskih obveznika jer se digla frka oko ove gospodje, postovani Milune vrlo ti dobro znas da ovo svakodnevno imamo u Cacku i da se velik broj samoubistva desio zbog ovog terora al tad se pravis naivan al sad se moze koji politicki poen da ubere a njegova sns stranka je dala otvorene ruke izvrsiteljima da rade sta zele.

  3. Ispade Jela Surudžić cvećka. Ima nas starijih koji dobro pamtimo kako se odnosila prema vaspitačicama koje su stvarno odgajile generacije dece. Ona je bila samo običan hladni, strogi menadžer, kako bi se moderno reklo. Molim da se ovo zna.

  4. Sve sto je radila cinimi se je da nađe sponzore da odrade da se zasadi drvo popravi ograda a svuda se pojavljuje za zasluge, a nas su odgajale vaspitacice, hranile i ucile,a sad sa punim pravom trazi pomoc isto kao i za vrtiće! I ja tako mogu da pusem knjigu! Pozrav za najbolje vaspitace Zoru Mancic, Veru Glisic, Veru Đokic..Slobodanku.. . Njima i spomenik u ovom gradu treba dici!

  5. Juče pljuvačina na sve strane i prozivke na račun grada i Miluna što ne izmiri dug za Jelu Surudžić, a danas ne valja kad to i uradi. Odlučite se već jednom za šta ste.

    • Svaka cast za potez, ali ja nisam video pljuvacine na racun vlasti nego na racun izvrsitelja. A ovo je sjajan potez vladt svakako. Pohvale za Miluna pre svega, jer da nine njega ne bi ovo ni bilo uradjeno kao ni 99% stvari u gradu.

    • Ko je doveo do duga? Milun? Na koji način objasni majke ti. Izgleda da si nadimak Smoki dobio jer ga imaš umesto jednog važnog organa. A to nije mozak. Njega uopšte nemaš.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here