Grad Požarevac ukazao poverenje čačanskom udruženju “Tri plus“

6
428

ČAČAK – Ponosna kartica “Cena minus za 3+” u ovoj godini obradovaće porodice sa troje i više dece i u Požarevcu.

Potpisivanjem ugovora o pristupanju u članstvo Pokreta za decu Tri plus, između gradonačelnika Požarevca, Bana Spasovića i Vladice Gavrilovića, predsednika Pokreta za decu Tri plus omogućene su višedetnim porodicama iz Požarevca i mnoge druge povoljnosti i olakšice koje uz pomoć ponosne kartice ostvaruju.

Jedna od pogodnosti je i pristup sajtu www.triplusrazmena.rs preko koga majke koje poseduju karticu 3+ mogu vršiti razmenu i poklanjanje nepotrebnih (odnosno potrebnih) stvvari kao i preuzimanje poklona koje su donirale mnoge firmirane kompanije, preduzeća i firme velikog srca.

Gradonačelnik Bane Spasović istakao je da je odziv anketiranih privrednih i pravnih subjekata da uzmu učešće u ovoj akciji izuzetno veliki što govori u prilog tome da je Požarevac samo jedna u nizu lokalnih samouprava koja osim društvene odgovornosti koju na ovaj način iskazuje, ovom saradnjom sa Pokretom za decu Tri plus i ukazuje da se kolektivna svest za porast nataliteta znatno povećala.Usvajanje mera koje je između ostalog i Pokret za decu Tri plus predložio veliki je doprinos u zajedničkoj borbi da nas ima više.

Nakon potpisivanja ugovora, održana je konferencija za novinare na kojoj su se obratili: Bane Spasović, gradonačelnik, Saša Stević, idejni tvorac manifestacije “Borba protiv bele kuge” i Vladica Gavrilović, predsednik Tri plusa. Konferenciju pogledajte u prilogu.

Na nama je generacijska odgovornost da ostavimo zemlju kakvu smo nasledili od naših predaka i tu nema mesta za podele i svađe. Pokret za decu 3 + ima snage i ideje. Ponosna kartica 2019 „Cena minus za 3+“ je namenjena porodicama sa troje i više dece. Imenovana je na majku i donosi popuste u brojnim pravnim subjektima”, rekao je Vladica Gavrilović ispred ovog pokreta.

Višedetne porodice moraju biti privilegovane u društvu jer su najveći doprinos istom i dale. Za to se morju upotrebiti svi mehanizmi društva i samo svi zajedno ujedinjeni ka istom cilju, da nas ima više možemo to i ispuniti – poručuju iz Pokreta za decu Tri plus.

Izvor: Pokret za decu Tri plus

Prethodni članakPočinje rekonstrukcija bolnice u Gornjem Milanovcu, vrednost investicije 1,5 milijardi dinara
Sledeći članakHelikopterska eskadrila, elitna jedinica stacionirana u Lađevcima

6 KOMENTARA

 1. SVAKA CAST OVOM UDRUZENJU KOJE TRCI, RADI I BORI SE.
  KAMO SRECE DA IH PODRZI I REZIM I VLAST I OPOZICIJA I POZICIJA I SVI LJUDI KOJI MISLE O PORODICI I ZA PORODICU A NE DA SE SAMO PREPUCAVAJU.
  NAPRED SAMO DOBRI LJUDI!!!!!!

 2. Tri plus je greska od pocetka..
  Sta to znaci da oni koji imaju jedno dete ili dvoje a ne mogu vise, ostaju uskraceni za paznju…
  Ovo je politicka ekipapobegla iz NS i presla u SNS

  • Pa sto onda Orban daje za 36 000e za trece, za prvo nista. Putin za prvo nista, a za porodice sa troje i vise dece sve.Jos jednom hvala Tri plus organizaciji sto pokusavaju da promene nacin razmisljanja koje je do skora bilo KO TE TERAO DA RADJAS!

   • Orban, pa to ej DRZAVNA stvar i treba da daje i Srbija kao Orban..
    Ali ovi sto su preleteli, i drze fondaciju a reklamira ih rezim,,…nema tu leba ni jednakosti…

    Treba podrzati i majke sa jednim i dva deteta…a posebno sa tri i vise…ali bre drzava da to radi…to je krupan zalogaj …

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here