Todorović čestitao Savindan predškolcima, učenicima i studentima

5
287

ČAČAK – Gradonačelnik Čačka Milun Todorović uputio je, u ime lokalne samouprave, čestitku povodom Savindana predškolcima, učenicima, studentima, nastavnicima i profesorima.

Slaveći Savindan negujemo uspomenu na najvećeg srpskog prosvetitelja. Njemu posvećen praznik je prilika da se podsetimo njegove mudrosti, duhovnosti, tolerancije i vere, ali i da pogledamo u budućnost. Istrajnost na putu daljeg usavršavanja obrazovnog sistema, i u ovim vremenima koja sa sobom nose velike i teške izazove, je pravi način da dostojanstveno nastavimo najbolju prosvetiteljsku tradiciju. Čuvajte se i ostanite zdravi! Srećna školska slava – Sveti Sava – navodi se u čestitki gradonačelnika.

Izvor: Morava info

Prethodni članakTodorović: Za zamenu stolarije u čačanskim domaćinstvima ove godine 100 miliona dinara
Sledeći članakČačanski motokros vozači započeli pripreme za ovogodišnju takmičarsku sezonu

5 KOMENTARA

  1. Učiteljice, jedini ispravan komentar za današnji dan. I ja se pridružujem. Srećno đaci, danas je vaša slava. Biće i slavlja kad prođe ovo ružno vreme. A mora proći.

  2. Školarci Srećan vam praznik, Sveti Sava. Budite dobri đaci, dobri drugovi. Poštujte učitelje, nastavnike, profesore. Poštujte roditelje. I učite, učite. Tako ćete postati dobri ljudi.

  3. Mnogo dece nema za uzinu a gospodin cestita Savindan , smanji roditeljima namete da roditelji svojoj deci dobru obucu, garderobu mogu kupiti u ovim hladnim zimskim danima.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here