Brajović: Gradski odbor SSP bojkotuje lokalne izbore u Čačku

10
665

ČAČAK – Na sednici Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) u Čačku doneta je odluka da ta stranka ne učesvuje na lokalnim izborima u Čačku 2. juna.

Predsednik Gradskog odbora SSP Dragan Brajović izjavio je za TV Nova S da je centrala stranke u Beogradu dala lokalnim izborima autonomiju u prilikom odluke o bojkotu izbora i da je čačanska organizacija odlučila da se na predstojeće izbore ne izađe, jer izborni uslovi nisu promenjeni.

  • Mi smo procenili da ovo nisu izbori jer izborni uslovi nisu promenjeni, i da bi izlaskom na birališta 2. juna na neki način podržali ovaj sistem, a osnovna ideja Stranke slobode i pravde je promena sistema. Neizlaskom na izbore mi nismo rekli ne političkom životu i političkoj borbi. tranka slobode i pravde nastaviće sa nekim vidovima političkih pritisaka i borbe, kako na nivou republike, tako i na nivou lokala ovde u Čačku. Ova odluka nema nikakve veze sa odnosima u koaliciji na lokalnom nivou. Jednostavno, naše viđenje stvari je da se ništa nie promenilo i da ne postoje uslovi za izlazak na izbore – rekao je Brajović za TV Nova S.

On je naglasio da stranka nastavlja politički život bez obzira na odluku o bojkotu izbora.

  • Verujem da će veliki broj pristalica opozicije ceniti našu doslednost i ono što je naša stranka i veći deo opozicije potpisao sa “Proglasom“. Borićemo se za promenu sistema, za promenu izbornih uslova – istakao je Dragan Brajović.

Izvor. Morava info, TV Nova S

Prethodni članakIntervju, Boško Obradović: Izađi i bori se! Nema ništa od kukanja i plakanja
Sledeći članakŠesnaestoro Čačana dobilo gasne kotlove kroz projekat “Čist vazduh – pravo i potreba“

10 KOMENTARA

  1. Nadam se da će ovim započeti lepa praksa izlaska na izbore bez Dragana Đilasa, malo je dosadio i on sam, ali i naprednjaci koji ga guraju kao nekakvog „vođu opozicije“.

  2. Vlast se menja velikom izlaznoscu, a ovo tome ne doprinosi sigurno. Ali je svakako to njihova odluka, i treba je postovati.
    Medjutim, ocekivati da ova i ovakva vlast promeni uslove, i to za lokalne izbore je svakako malo ocekivana.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here