Ilić: Na Skupštini NS 5. oktobra predložiću izlazak na izbore, nije trenutak za povlačenje nego za borbu!

5
377

ČAČAK – Predsednik Nove Srbije Velimir Ilić izjavio je danas da će ta stranka odluku o tome da li će ulestvovati na predstojećim parlamentarnim izborima doneti na Skupštini Nove Srbije koja je zakazana za 5. oktobar.

Konačnu odluku doneće Skupština stranke. Ja se nadam da ćemo doneti odluku da izađemo, jer nama ništa drugo ne preostaje nego borba. Neki su sebe proglasili jedinom opozicijom u Srbiji i odlučili se na bojkot i etioketiraju sve one koji misle drugačije. Ja vas sada pitam šta posle bojkota? Šta znači bojkot? Povućićete se, pustićete Vučića da napravi dvotrećinsku većinu, da promeni Ustav, preda Kosovo, a vi ćete od toga da operete ruke i da skinete odgovorbnost sa sebe i onda da se vratite u politiku kada sve bude završeno. Ovo nije momenat za povlačenje već za borbu. I nemoj više da etiketirate one koji dtugačije misle. Ovde se radi o tome da su u pitanju dve borbe – jedna, ta Vučićeva i vaša – borba za vlast i ova druga koju mi hoćemo da vodimo – borba za Srbiju. Meni je žao, ali mi Nova Srbija ničim ni od koga nismo ucenjeni. Mi ne idemo po mišljenja u strane ambasade. A jedino za šat se borimo je Srbija. Srbija u kojoj gej parada neće biti vrhunsko dostignuće vlade, ako što je to sada – rekao je Ilić na konferenciji za novinare.

On je kazao da je Ana Brnabić “uništila Srbiju i osramotila je u Evropi, a sada i u Beogradu“.

Ta gej populacija ničim nije ugrožena, imaju svoje klubove, niko ih ne dira. Njihov cilj nije borba za njihova prava, nego uništavanje porodice i onih tradicionalnih vrednosti na kojima Srbija počiva. Ana Brnabić je glavni predstavnik toga. Ona je poslata da nas uništi. Na šetnji tih gejeva nosili su sliku Patrijarha i Mitropolita Amfilohija sa uvredljivim porukama. Niko nije reagovao. U toj koloni je iša premijerka sa onom svojom devojkom. Policija je to mirno gledala, a tu policiju plaćamo mi kao narod. Pozivam sve vernike da se ovome suprotstavimo, da sprečimo da nam deca rastu u ovom nemoralu – rekao je Ilić.

On je dodao da je “njihova stvar šta će oni da rade u njihovoj kući, ali da niko neće da trpi teror na ulici i u državi od gej aktivista i ponižavanje i porodice i crkve i države“.

Zato mi iz Nove Srbije tražimo da Brnabićka hitno podnese odtavku, jer ona jedino što je uspela uspela je da uništi Srbiju – istakao je Ilić.

Predsednik Nove Srbije je kazao da je Vučić u Pranjanima na proslavi povodom spašavanja američkih pilota u Drugom svetskom ratu “takođe osramotio Srbiju, jer je pustio Kajla Skota da kaže da je Kosovo nezavisno“.

Pa ljudi, mi smo potpuno poniženi, ovo nema dalje. Ta proslava je pravljena i pre 20 godina, ali kako dolikuje. Ova Amerika nije ona koja nam je bila saveznik. Sendvičari na naredbu aplaudiraju Skotu koji nam u lice kaže da je Kosovo nezavisno. Vučić priča o spašavanju amnjeričkih pilota, tako što izvrće istorijske činjenice. Ni jednom rečenicom nije pomenuo da je u tome učestvovala Jugoslovenska kraljevska vojska i da je ta operacija izvedena i organizovana pod komandom generala Draže Mihajlovića. Zato pozivam sve monarhiste i pripadnike Ravnogorskog pokreta da se izborimo za istinu – kazao je Ilić.

On je rekao da je Novoj Srbiji pristupio Srpsko-ruski pokret i predstavio predsednika Slobodana Dimitrjevića.

Dimitrjević je kazao da je taj pokret odlučio da se priključi Novoj Srbiji, jer je procenio da je Nova Srbija jedina prava opozicija kloja ima snage i volje da se bori za bolju i uređeniju Srbiju.

On je izrazio uvrenje da jedino borbom može da se pobedi sadašnja vlast koja svakodnevno nanosi štetu Srbiji.

Izvor: Morava info

Prethodni članakZa ovim kafanskim stolom u Brajićima jedan preko puta drugog sedeli su Tito i Draža
Sledeći članakDr Radojević: Delatnost Zavoda za javno zdravlje u Čačku planski demontirana, Ana Mišović bila stranački poslušnik

5 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here