Istraživanje: Marinika Tepić i Boris Tadić imaju najveće šanse u duelu sa Vučićem

15
536
Foto: Dimitrije Goll/Predsedništvo Srbije

Urednik časopisa Nova srpska politička misao Đorđe Vukadinović rekao je u emisiji “Utisak nedelje” da prema istraživanju koje je sproveo od političkih ličnosti Boris Tadić i Marinika Tepić imaju najveće šanse u duelu na predsedničkim izborima.

Vukadinović je rekao da je Nova srpska politička misao radila istraživanje o idealnom predsedničkom kandidatu, gledajući prvenstveno to ko ima najmanji negativan rejting.

Imali smo devet kandidata, od toga nekoliko političkih, nekoliko nepolitičkih. Marinika Tepić i Boris Tadić su se pokazali kao političari koji imaju najbolji rejting od političkih kandidata – rekao je Vukadinović.

Dodao je da od nepolitičkih ličnosti tu je jedan književnik, kojim možda i najbolje stoji.

Imamo i jednog profesora, koji ima samo jednu manu, što mu prva brojka počinje sa 8, brojka godina i imamo jednog advokata koji stoji dosta solidno – kaže i dodaje:

Oni su najbolji u ovoj našoj ponudi, ali možda postoji i neko skriven koga mi nismo ubrojali – kaže i poručuje da su predsednički izbori najvažniji.

Izvor: Nova.rs

Prethodni članakMarjana Petronijević: Kancelarija za mlade nije političko telo
Sledeći članak“Ove zime očekuje nas maksimum 17 ledenih dana, temperature iznad proseka“

15 KOMENTARA

 1. Stvari su veoma jednostavne, naravno da bih glasao i za Tadica samo ne sns sps i dveri. Sns je razvalio državu, devastirao sve čega se dotakao, izbacio najgore najnepismenije i najbahatije na vlast, sps jer je u vlasti 30 godina i sem poltronstva veliko ništa a dveri jer nemaju baš nikakvu ideju šta i kako, niti imaju ljude, velika nula.

  • Za Tadića bi glasao? A šta je to dobro uradio, koje on to ljude ima, i koju politiku. To ti se sviđa. Dveri imaju program i politiku koja nije ni SpS, ni SNS a ni DS. A i ljude, to nije problem.

 2. Kuku naopako. Kakav crni Tadić? Pitanje: šta je uradio, ali vidljivo, za vreme svoje vladavine? Čime zasiužuje moj glas. Moj odgovor, ničim. I neće ga dobiti. A Marinika? Ne zaslužuje ni jedno + za svoj politički angažman. Ja imam predsednika. Dok ovo pišem gledam početak rada na izradi pruge N.Sad-Kelebija. Veličanstveno. Milina oko srca.

 3. Kad bi birači otvorili oči , videli bi da Vučić vuče za sobom one koji su zadnjih 30 godina najviše ojadili građane i državu Srbiju. Zamislite, Vučić, Šešelj, Dačić, Palma, Vulin, Krkobabić, Drašković, Popović, Čomić, Ljajić, Pastor, i dalje uništavaju naš narod i državu. To ima samo u Srbiji.

 4. Ja ću prvi da glasam za Borisa Tadića. Za sve trenutne opozicionare je doktor politike. Nije se obogoatio od bavljenja politikom, a pošteniji je od Đilasa, Jeremića i Obradovića hiljadu puta.

  • Gde ti živiš. Ne daj Bože da taj narcis bude opet predsednik. Ali opušteno. Šanse nema. A da pričaš gluposti govori i to da ti govoriš da je pošteniji Tadić od Obradovića. Majke ti, ti to znaš? Pa samo to što je Tadić bio na vlasti a Obradović nije, pametnom mbogo govori, da o ostalom ne govorim.

 5. Država je narodno dobro – nacionalnu frekvenciju dala nekim televizijama. Pink, Hepi i ostale televizije za pare rade za vlast. Svi koji na tim televizijama rade za vlast, takođe su nagrađeni. Nije njima ni do naroda, ni do države, već do ličnog bogaćenja. Krajnje je vreme da birači to shvate.

  • Ja bih ga glasao bez obzira na sve. Imao je mnogo grešaka to stoji, ali nije mufljuz i lopov kao ovi sad. Dostojanstveno izgubio izbore i dao vlast bez problema, a ove moraš da pobediš i na ulici, drugačije ne može. Kad su Srbi glasali za nepismenog Tomu a Boris bio lošiji, treba svi da stavimo prst na čelo!

   • Zašto nikada više ne bih glasao Lepog Boru:
    1. Istorijsko pomirenje sa Dačićem i rehabilitacija SPS-a
    2. Ostajanje na mestu predsednika DS uz funkciju predsednika države
    3. Napuštanje DS neposredno pred izbore

    • A Vučić nije sa SPS-om? Naravno da je grešio i to mnogo, navešću i ogromnu grešku sa reizborom sudija. Ali ljudi i greše, moramo to razumeti. On ili Marinika svejedno, samo ovi da odu i da se država vrati u pravne okvire i samim gradjanima zbog koje država i postoji!

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here