Ivica Dačić: SPS je u Čačku uvek imao dobre rezultate

13
1949

ČAČAK – Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije i Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je da očekuje dobre rezultate te stranke u Čačku na izborima koji će se održati 3. aprila naredne godine.

On je prilikom posete Čačku i lokalnoj organizaciji partije naveo da stranku očekuje veliki rad u periodu koji predstoji do izbora.

Veoma je bitno da naša partijska organizacija bude pripremljena i osposobljena za veliki rad i da shodno postavljenim ciljevima budu i adekvatni rezultati. Mi smo ovde u Čačku uvek imali dobre rezultate i partijsku organizaciju. Treba samo ljude “zagrejati“ za početnu fazu i da se pripreme za 3. april – istakao je Ivica Dačić.

Predsednik Gradskog odbora SPS u Čačku Nemanja Trnavac naveo je da će prioritet u narednom periodu biti osluškivanje volje naroda, jer je Socijalistička partija Srbije “tu da radi u interesu građana“.

Ovo je prilika da predsedniku i rukovodstvu stranke pokažemo da su renovirane prostorije Gradskog odbora, da pokažemo sa kakvim kapacitetima raspolažemo, i da ciklus koji smo započeli pre četiri godine smenom partijskog rukovodstva u Čačku dovedemo do trenutka kada možemo da kažemo da smo na dobrom nivou i da radimo punim kapacitetom za dobrobit svih naših građana – rekao je Trnavac.

Sastanku u zgradi Gradskog odbora SPS-a prisustvovali su brojni članovi i funkcioneri te stranke iz Beograda i Čačka.

Izvor: Morava info

Prethodni članakJuniori Borca rutinski do pobede u Nišu
Sledeći članakU protekla 24 sata bez smrtnih ishoda i prijema na kovid odeljenje

13 KOMENTARA

 1. Ako vam je buducnost ova iz Mecajevaca, onda ne znam stvarno cemu se nadate.
  Vi kazete imate kadar, kakav kadar?
  Gde su radili, koje su skole zavrsili?
  Sps nije sto je bio, sada je to neki NeoSps koji samo gleda fotelju i karijeru, narod i clanstvo ih ne zanimaju.
  Ne znam zasto Sns vuce ovaj Sps za sobom. U gradu od 120 000 stanovnika, oni imaju 4 000 i vladaju ovim gradom. Necemo Sps, glasali smo za Sns, da smenimo Sps i Ds. Necemo njih, hocemo samo Sns, cist sam, sa manjinama u vlasti.
  Vreme je da Sps ide u opoziciju.

  • Kako mislite čist SNS?

   Tamo nema 3 čoveka iz SNS. Tamo Vam je JUL DOS NS DSS G17 + GG …🤣🤣🤣🤣🤣🤣
   Najcistiji je SPS I imaju kadrove za sve.
   A to što vladaju sa 4000 je njihova sposobnost a Vaša nesposobnost.

 2. Ti, što si nabrojao druže Pista, su bili trunkice u taboru žutih. I sad su razmislili i našli se gde treba. To se zna. A zna se i ko je najžući. I ko je najveći kancer. Ne pravi se blesav Pista.

 3. Ispade ovaj Trnavac svima tata. U mrtvom SPS u Čačku gde je izgledao kao dete među onim babama i dedama postade tata. Nije mala stvar da ti dođu Dačić Zagrađanin Ružić Vukić i pola stranke da im budeš domaćin. Ovakav onakav ponavljač uličar on pokaza da je školovani mangup . Da je imao svoju stranku u Čačku kao što je prave ovi propali političari i da nije bio u SPS i kad ne bi imao Dačića odnosno SPS koji ima negativan rejting zbog devedesetih pobedio bi svakoga na lokalu.

  • Kako nema, gde su ti Čomić, Šapić, Mali, Vesić, Mihajlović, Čanak, Drašković, Čović, Trivan… Da nabrojim još žutih lopova a sada na vlasti? Pu,pu,pu…

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here