U protekla 24 sata bez smrtnih ishoda i prijema na kovid odeljenje

6
734

ČAČAK – U kovid paviljonima čačanske bolnice trenutno je hospitalizovan 21 pacijent, isto koliko i juče.

U protekla 24 sata nije bilo prijema niti otpusta sa kovid odeljenja, kao ni smrtnih ishoda.

U respiratornom centru leči se osam bolesnika, od kojih je dvoje priključeno na respirator.

U prijemno-trijažnoj ambulanti čačanske bolnice juče je evidentirano 29 pregleda, od čega 13 prvih.

Dan pre toga bio je 21 prvi i 25 kontrolnih pregleda.

Izvor: Morava info

Prethodni članakIvica Dačić: SPS je u Čačku uvek imao dobre rezultate
Sledeći članakTežak poraz Borca u “Pioniru“, Zvezda na +47

6 KOMENTARA

  1. Panto. ti ako nemaš mozak i ne znaš sam da razmišljaš nego mora sve da ti kaže veliki vođa, to je tvoj problem. Ja samo iznosim činjenice. U celom svetu dolazi do skoka zaraženih i umrlih usled novog soja samo kod nas obrnuto. Naravno pad zarazenih će biti i krajem marta jer su izbori u aprilu.

    • Aki, imao si na ovom portali veoma zanimljivih i tačnih komentara, nisam od tebe očekivao ovakav kiks. U vreme dok je u Srbiji rastao broj zaraženih u zapadnoj Evropi je padao. To ide ciklično, negde pada, negde raste. Da li je moguće da ni posle dve godine pandemije to ne možeš da shvatiš. Drugo, u Srbiji se tokom protekla tri meseca zarazilo više od milion ljudi, dobar deo populacije je prokužen, što u kombinaciji sa vakcinom čini da trenutno padaju brojke. Dokad će tako bidi videćemo. Verovatno će uskoro cifre ponovo početi da rastu. Nemoj samo sa glupim teorijama zavere. Makar su u Čačku uvek saopštavani pravi podaci. Ne može neko da kaže da ima prijema u bolnicu ako ih nema. Proveri na kovid odeljenju, tačno je ovako kako ppiše u tekstu.

  2. Čudo je kako pred doček Nove godine i ove i prošle godine dolazi do naglog pada zaraženih i umrlih. Da ne propadne Beograđanima doček na Zlatiboru i Kopaoniku.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here