Promene režima saobraćaja u Gornjem Milanovcu

0
1105

GORNJI MILANOVAC – U Gornjem Milanovcu će od 2. do 20. aprila za saobraćaj biti zatvoreni delovi ulica Gospodar Jevrema Obrenovića, Gospodar Jovana Obrenovića i Kneginje Ljubice Obrenović zbog izvođenja radova na rehabilitaciji kolovoza u ovim saobraćajnicama.

Radovi na rehabilitaciji kolovoza u ulicama Gospodara Jevrema Obrenovića i Kneginje Ljubice Obrenović – od kraja asfalta u Ulici vojvode Petra Bojovića do kraja Ulice kneginje Ljubice Obrenović (dužina ulice koja se rehabilituje isnosi 480 m) i Ulici gospodara Jovana Obrenovića – od Ulice gospodara Jevrema Obrenovića pa do kraja ovog kraka ulice (dužina ulice koja se rehabilituje iznosi 100 m), počinju danas, 2. aprila.

Tokom radova biće izmenjen režim saobraćaja, vršiće se naizmenično zatvaranje za saobraćaj delova ulica u zoni radova do 20. aprila. U periodu izvođenja radova biće postavljena saobraćajna signalizacija kojom će biti regulisan saobraćaj.

  • Molimo sugrađane da, u periodu dok traju radovi, za saobraćaj koriste alternativne putne pravce, kao i da vozila parkiraju izvan predmetnih lokacija jer će zbog izvođenja radova biti otežan prilaz vozilima do kuća. Zahvalni smo svima na strpljenju i razumevanju – navodi se u saopštenju iz kabineta predsednika opštine Gornji Milanovac Dejana Kovačevića.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPlanska isključenja struje za utorak, 2. april
Sledeći članakU Čačku u petak novo izvođenje predstave “Ko igra Sonju Savić“

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here