Jeremić: Pominjanje Ponoša kao kandidata iznenađenje za sve u Narodnoj stranci

1
287

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić je izjavio da je pominjanje Zdravka Ponoša u medijima kao potencijalnog zajedničkog predsedničkog kandidata opozicije iznenadilo sve u stranci.

Foto: Narodna stranka

To je bila jedna vrsta iznenađenja za sve nas u Narodnoj stranci. Mi o tome nismo razgovarali niti postavljamo naše uslove na bilo kakav ultimativan način. Narodna stranka želi da se postigne sporazum svih i tu nemamo ni ultimatume ni kvote niti baratamo sa imenama… Narodna stranka ima puno kvalitetnih ljudi i general Ponoš je svakako jedan od najkvalitetnijih – rekao je Jeremić za N1 nakon što je pred Višim sudom u Beogradu održano prvo ročište po tužbi predsednika Narodne stranke protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića za povredu časti i ugleda.

Govoreći o toku dogovora sa drugim liderima opozicije, Jeremić je rekao da trenutno “nismo tamo gde bi Narodna stranka volela da budemo“.

Što se tiče nas, taj dogovor je trebao da bude postignut još juče – ocenio je Jeremić.

Na pitanje šta je problem, lider Narodne stranke je rekao da ne želi da kaže ništa što bi dodatno otežalo razgovore, koji po njegovom mišljenju, već predugo traju.

Izvor: N1

Prethodni članakInspekcija Ministarstva odbrane u kompaniji “Sloboda“
Sledeći članakUhapšen Ivanjičanin (25), sumnjiči se za šest krađa

1 KOMENTAR

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here