Još četiri smrtna ishoda na kovid odeljenju, dva transporta za kovid bolnice u Batajnici i Kruševcu

3
2298

ČAČAK – Na kovid odeljenjima čačanske bolnice tokom protekla 24 sata preminula su četiri pacijenta. Borbu sa koronom izgubili su dva muškarca iz Čačka (83, 83) i dva muškarca iz Ivanjice (85 i 89).

U četvrtom talasu korona zaraze, od sredine jula do danas, preminulo je 109 pacijenata iz Moravičkog okruga – 80 iz Čačka, 19 iz Ivanjice, devet iz Lučana i jedna iz Gornjeg Milanovca.

U kovid paviljonima bolnice (interno, grudno, rehabilitacija, palijativa, infektivno, neurologija) trenutno su hospitalizovana 144 pacijenta, jedan manje nego juče.

U protekla 24 sata primljeno je 15 pacijenata sa simptomima koji ukazuju na moguću infekciju koronavirusom, bilo je devet otpusta na kućno lečenje, kao i po jedan transport u specijalizovane kovid bolnice u Kruševcu i Batajnicu i jedan u “Anemiju“ u Ivanjici.

Hospitalizovana sa dva deteta na pedijatriji, dve kovid pozitivne trudnica i jedna porodilja na ginekologiji, a četiri osobe sa povredama su u izolaciji na odeljenju hirurgije.

U respiratornom centru leči se 15 bolesnika, nod kojih je jedan priključen na respirator.

U prijemno-trijažnoj ambulanti čačanske bolnice juče su evidentirana 123 pregleda, od čega 68 prvih.

Dan pre toga bilo je 68 prvih i 98 kontrolnih pregleda.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPejanović: Borac je krovni klub zapadne Srbije, u njemu treba da igraju najtalentovanija deca iz tog regiona
Sledeći članakUhapšen Čačanin (38): Vozio pod dejstvom kokaina, u kolima mu pronašli heroin

3 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here