Junior Borca Dejan Cogoljević treći na “Vojvodina race“ u Šidu

0
95

ČAČAK – Na kraju biciklističke sezone, u organizaciji Vojvođanske asocijacije biciklističkih klubova, u Šidu je održana međunarodna juniorska biciklistička trka “Vojvodina race“. Trka se održala u dve etape. Prvi dan vožen je pojedinačni hronometar u dužini od 10 kilometara, a drugog dana kružna trka ulicama Šida u dužini od 65 kilometara.

Dejan Cogoljević treći u generalnom plasmanu

Prvu etapu osvojio je takmičar iz Mađarske, dok je biciklista Borca Dejan Cogoljević osvojio treće mesto. Boško Veličić bio je četvrti i ujedno najbolje plasirani kadet .Narednog dana Veličić je nosio belu majicu, simbol najboljeg mladog vozača.

Druga etapa bila je veoma brza, sa dosta pokušaja begova, ali na kraju je došla veća grupa na sprint u kome je Dejan Cogoljević izvojevao lepu pobedu. Ovaj put bio je brži od obojice biciklista koji su bili bolji prethodni dan od njega, ali zbog vremenskog zaostatka koji imao sa vožnje na hronometar, u generalnom plasmanu osvojio je treće mesto. Boško Veličić u toku trke osećao se veoma loše i nije uspeo da prati prvu grupu, tako da je ostao bez značajnijeg plasmana.

Boško Veličić

Posle duge i veoma uspešne sezone, biciklistima Borca sada sledi period odmora i rehabilitacije. Pripreme za narednu sezonu počeće krajem meseca novembra.

Izvor: BK Borac

Prethodni članakRužić: Razmišlja se o uvođenju onlajn nastave na jednu ili dve nedelje
Sledeći članakRaspisan javni poziv, predložite dobitnike Decembarske nagrade za 2021. godinu

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here