Koncerti na Gradskom trgu u Čačku za Novu godinu i pored nestabilne epidemiološke situacije

19
9284
Sa dočeka nove 2020. godine

ČAČAK – Grad Čačak organizovaće dočeke Nove godine po gregorijanskom i julijanskom kalendaru na Gradskom trgu.

Kako je saopšteno, 31. decembra pred Čačanima će nastupiti beogradski pop-rok sastav “Piloti“, a 13. januara sledeće gidine folk pevačica Vesna Zmijanac.

Organizatori su grad Čačak i Dom kulture, a obe večeri tačno u ponoć uslediće vatromet.

Molimo posetioce da se u cilju opšte bezbednosti pridržavaju propisanih protivepidemijskih mera – navedeno je u saopštenju organizatora koncerata.

Epidemiološka situacija u Čačku i Moravičkom okrugu u proteklih nekoliko nedelja se stabilizovala, ali ni izbliza nije bez potencijalnih opasnosti, pre svega imajući u vidu pojavu omikron soja korona virusa, koji je postao dominantan širom evopskog kontinenta.

Podsetimo, prošle godine kocerata povodom dočeka Nove godine nije bilo zbog nepovoljne epidemiološke situacije.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDeonica od Preljine do Pakovraća skoro gotova, ovo je najnoviji snimak (VIDEO)
Sledeći članakAutorsko vođenje kroz izložbu Božidara Plazinića

19 KOMENTARA

 1. Kad samo pomislim na punu arenu od sns, autobuse pune sendvičara, njihove proslave i jubileje, sada koncerte, a pored mene čovek nema u bolnici toalet papir, ubrus, asepsol.. Žali Bože, šta dočekasmo. Sramota za ovaj grad i narod, gde se vladajuća fela zeza sa nama, bahati se od naših para, a mi samo posmatramo. Užas.

 2. E tu će biti provod u p. m. Ima da se kunja samo tako. Bolje snimiti muziku i pustiti razglas sa Doma kulture. Ili aktivirati nekog di džeja pa da nas Bog vidi. A ne Piloti, za doček N. G. To bi bilo mrtvilo.

 3. Uplatite novac za pomoc lecenja dece bolesne umesto koncerata.
  Dosta prosipanuja narodih para.
  Sendvicaru ako hoce muziku eto Cece capella tapacira nek da milunom svira

 4. znaci pola posetilaca ce zaspati vec oko 22h

  Piloti i docek ne idu u istoj recenici

  ali lovica ce da se obrne, kombinacija zavrsi … i mirna Backa

 5. Da je talenat proporcionalan broju prodatih karata, Ceca, Jeca, Buba, Džala i ostala seljana bili bi najtalentovaniji umetnici na ovim prostorima. Da se razumemo, Kiki i Poloti su takođe trešina, nije mi jasna ideja da oni bilo koga mogu da zabave.

 6. kakvi koncerti i ko će da dodje.
  bacate novac koji ste sigurno mogli pametnije upotrebiti.
  kako i te muzičere nije sramota da “aču“ po trgovima.

  • “Ti muzičari” zarađuju za hleb svojim talentom koji im je Bog podario, ali si ti sišao/sišla sa planine pa ti je teško to da razumeš sa tim brdsko-planinskim izrazima koje upotrebljavaš. Malograđanština koja strašno loše glumi. To će nas uništiti. Šta je sledeće? “Zašto slikari izlažu svoje radove? Čemu izložbe? Ko gleda te mazarije? Mogao je prostor galerije da se bolje upotrebi.” Volim Pilote, i slušaću ih, ko želi neka sluša Vesnu Zmijanac. A ti slušaj vodu iz slavine ili šta god da ti se sviđa, kulturno neobrazovana osobo.

 7. Uozbiljimo se narode. Kakvi koncerti kakvi bakrači. Pola građana nije vakcinidano, ne sprovode se mere zaštite, Može se dogoditi da posle nećemo moći da radimo, idemo u školu, da obavljamo obaveze od kojih zavisi život. Strpimo se, ostanimo zdravi, biće slavlja.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here