Konstitutivna sednica Skupštine grada za desetak dana

4
494
Foto: MNA/Miloš Lukić

ČAČAK – Novi saziv Skupštine grada Čačka biće konstituisan najkasnije 15 dana od objavljivanja konačnih rezultata lokalnih izbora.

To praktično znači da će konstitutivna sednica lokalnog parlamenta biti održana najkasnije do 8. jula.

Na toj sednici biće zakazano naredno zasedanje na kojem bi trebalo da bude potvrđen novi mandat aktuelnom gradonačelniku Milunu Todoroviću, kao i da budu izabrani predsednik Skupštine i njegov zamenik.

U novom sazivu Gradske skupštine SNS će imati 54 odbornika, SPS 9, Nova Srbija 5, POKS 4, GG “Čačak je naš“ 2 i Stranka Rusa Srbije jedan mandat.

Predsednik Gradskog odbora SNS Milun Todorović rekao je da ta stranka ima matematičku većinu da sama formira novu vlast, ali je naglasio da politika nije matematika.

Imali smo odličnu saradnju sa koalicijom oko SPS-a. Razgovaraćemo sa svima. Trudićemo se da napravimo zdravu, široku koaliciju koja će raditi u interesu svih Čačana – naveo je Todorović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakDr Kon: Postoje dve opcije borbe sa virusom korona
Sledeći članakOtvorena izložba “Savremena umetnost Čačka“ (FOTO)

4 KOMENTARA

    • Naravno da neizlazi kad znaju da ih 30 godina partijski paraziti pljackaju ! Rale je potpuno upravo Milun i Skupstina nemaju legimitet..

      • Znači Željko ti di za komunizam ako kažeš da su ovi od pre 30 godina bili pošteni. A ko to izlazi na izbore a ne bavi se politikom? Reci ti nama već jednom za koga da glasamo kad izbori budu po tebi fer i koju izlaznost tada očekuješ bez bojkota?

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here