Korčaginovo naselje u Milanovcu posle 30 godina konačno dobija asfaltni put

1
81

GORNJI MILANOVAC – U Gornjem Milanovcu se privode kraju radovi na asfaltiranju u Ulici Miodraga Radovanovića Korčagina, poznatijoj kao Korčaginovo naselje.

Predsednik opštine Gornji Milanovac Dejan Kovačević podsetio je da je ukupna dužina puta koji se asfaltira je 1.321 metar, a vrednost sredstava koja su opredeljena iz opštinskog budžeta 15,5 miliona dinara.

  • Posle trideset godina ovo naselje dobija asfaltni put i dobru putnu povezanost. Radili smo i na kanalizaciji koja je davno postavljena, međutim, šahte su ostale ispod nivoa puta, tako da smo i taj problem uspeli da rešimo. Ovo naselje više neće imati nijedan komunalni problem: struja, voda, sve je u potpunosti uredno. Ostalo je još da završimo sa asfaltiranjem i ovo naselje će, iako je prigradsko, dobiti izgled gradskog. Zahvaljujem se izvođačima radova koji su nam izašli u susret, pri rešavanju tehničkih problema. Opština Gornji Milanovac nastavlja i dalje sa radovima na asfaltiranju lokalnih, nekategorisanih puteva i ulica u gradu – izjavio je Kovačević.

Radosav Marjanović, nadzorni organ, istakao je da je zadovoljan dinamikom radova:

  • Izvođač je ispoštovao sve zahteve, kako kada je reč o dokumentaciji, tako i zadatke i tehničke prirode. Podloga je urađena po standardima i propisima, a sada ugrađujemo asfaltnu masu. Izdigli smo šahte, koje su nam ometale dinamiku radova. Nadam se da će nam vreme ići naruku i da ćemo iskoristiti suv period da završimo radove – rekao je Marjanović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakOtvoren rekonstruisani i modernizovani sistem za navodnjavanje Čačak – Parmenac
Sledeći članakDveri Čačak: Omogućiti pravo otkupa izbegličkih stanova u Košutnjaku

1 KOMENTAR

  1. I mi u ulici Ratka Jovanovica ocekujemo finiser sa obecanim asfaltom.Pod sloganom Cacak sutra..
    Cacak ne sme da stane .
    U subotu svi u halu da damo podrsku nasem gradonacelniku koji obeca asfalt pre mnogo godina.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here