Kuće na dan – najbolja opcija za odmor u prestonici Srbije

0
390

Iako je odmor odlazak, ponekad čak i beg od kuće, svi zapravo volimo da se u prostoru gde boravimo, osećamo kao kod kuće. Taj osećaj slobode i privatnosti je nezamenljiv. U tom slučaju, kuća na dan je najbolja opcija.

U slučaju da želite da provedete odmor u Beogradu, nastavite da čitate tekst i saznajte zašto su baš kuće idealne za odmor u prestonici. Preporučićemo vam takođe i konkretne opcije za smeštaj.

Privatnost kao u svom domu

Privatnost kuće na dan u odnosu na bilo koji drugi smeštaj je prva njena prednost. Po mnogima, ovo je i najznačajnija prednost. Ovo je posebno važno kada smo nekoliko dana na odmoru.

Ukoliko zahtevate posebno visok stepen privatnosti možete potražiti kuću na periferiji, koja je čak izmaknuta od susednih kuća. Na ovaj način, nećete imati osećaj da odmor provodite u najfrekventnijem gradu, a sa druge strane biće vam dostupne sve prednosti naše prestonice.

Sve veći luksuz i komfor kuća na dan

Sve vrste privatnog smeštaja su znatno obogatile svoju ponudu i dobrim delom se približile hotelskim uslugama. Kuće, naravno, prednjače u tome. Velike kvadrature i dvorišta pružile su dosta mogućnosti za obogaćivanje ponude.

Spa centri, đakuziji, saune, polako postaju sve češća opcija u ponudi privatnih smeštaja. Ono što nije tako često, ali je vrlo atraktivno, su kuće sa bazenom na dan. Tokom vrelih dana poseban je užitak osvežiti se u vodi. Sjajno je kada to možete da uradite upravo u mestu smeštaja, izbegavajući tako nepotrebne gužve gradskih bazena.

Ono što predstavlja poseban užitak je roštiljanje, pogotovo kada ste malo van centra grada i sa većim brojem ljudi. Stoga kuće na dan sve češće svoju ponudu obogaćuju upravo roštiljima.

Kuće na dan su odlična opcija za duži boravak

Kuće na dan su odlično opremljene i funkcionalne, pa u njima možete obavljati vaše svakodnevne aktivnosti, bez ikakvih problema. Kao da se nalazite u svom domu.

U potpunosti opremljena kuhinja daje vam mogućnost, da sami spremate hranu, u bilo koja doba dana i noći. Pritom, kada sami spremate hranu, dodatno snižavate troškove.

Pored toga, tu su i ostali aparati i bela tehinika, neophodna za duži boravak kao što su: veš mašina, frižider, Wi-fi, klima, uređaji pegle, fenovi, i ostalo. Ovo vas naravno rešava i velike brige da li ste poneli sve neophodno.

Kućni ljubimci, odnosno briga o njima, često bude prepreka prilikom odlaska od kuće. Pogotovo kad je reč o dužim odsustvima. Kuće na dan su upravo, odlično rešenje za ovo, jer u najvećem broju slučajeva dopuštaju boravak kućnih ljubimaca. Pritom je vašem ljubimcu dostupno dvorište, što će ga, sigurni smo posebno obradovati.

Besplatan parking u sklopu kuće je još nešto što je još jedna prednost ovog boravka. Parking mesto dostupno tokom celog odmora rešava nas brige “kuda sa našim autom”. Ali i dodatnih troškova za parking karte.

Znatno više opcija prilikom izbora lokacije

Skoncentrisanost hotelskog smeštaja pretežno na centar Beograda u velikoj meri onemogućava ili barem otežava obilazak prestonice. Ovo posebno važi kada imate na umu da obiđete konkretna mesta. Ukoliko niste svojim autom ili se slabo snalazite u vožnji Beogradom, to postaje dodatni problem. Problem, koji naravno nije nerešiv.

Kuće na dan se nalaze kako na ekskluzivnim lokacijama u centru grada, tako i na njegovima perifernim delovima. Odabirom kuće na dan za smeštaj imate mnogo više mogućnosti da se prilagodite potrebama vašeg obilaska. Uz malo sreće, možete pronaći kuću koja je nadomak vašeg mesta obilaska, pa nećete morati čak ni gradski prevoz da koristite.

Kuće na dan mogu da budu i upola jeftinije od hotela

Privatni smeštaj je generalno povoljniji vid smeštaja od hotelskog. Na to utiče, pre svega, izostanak osoblja i hotelskih usluga. Međutim, kuće se izdvajaju kao potencijalno najpovoljniji vid smeštaja, čak i u odnosu na apartmane.

Kažemo potencijalno, jer cena iznajmljivanja kuće na dan ne zavisi od broja ljudi. Ako ste planirali odmor sa više ljudi, vaš smeštaj biće povoljniji. Ukoliko računate troškove, računajte i da kuće uglavnom mogu da prime 10 ljudi, a pojedine čak i preko 15 ljudi.

Drugi faktor koji utče na cenu je mogućnost dogovora. Naime cena se često koriguje u dogovoru sa vlasnicima pa postoji mogućnost da vaša dnevna cena bude umanjena ukoliko planirate da provedete više dana u toj kući.

Grube računice pokazuju da boravkom u privatnom smeštaju, pa i kućama možet da košta i do 50% jeftinije u odnosu na hotelski smeštaj.

Zaključak nam se sam nameće. Odabirom kuće na dan za odmor u prestonici dobijamo više privatnosti i slobode, visok stepen luksuza i komfora i veći izbor lokacije. Uz sve to, po znatno povoljnijoj ceni.

Dakle, na vama je samo da odaberete lokaciju i skupite društvo. I odmor u prestonici može da počne!

PR TEKST

Prethodni članakAmbasadori frankofonih zemalja posetili Čačak i podržali programe Prestonice kulture (FOTO)
Sledeći članakČačak ovog vikenda prestonica bodi bildinga i fitnesa, održava se 6. “IFBB DIAMOND CUP SERBIA“

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here