Lazar Marković: Bio sam loš učenik, majka mi je zabranila da igram utakmice za Partizan!

0
900
Foto: FK Partizan

Trener Partizana Aleksandar Stanojević i kapiten crno-belih bili su gosti zvaničnog sajta Lige konferencija. Beogradski velikan apsolutni je hit ove sezone, crno-beli dominiraju u Superligi, bez poraza su u grupnoj fazi Lige konferencija, a danas je CIES objavio i da su najbolji na svetu po procentu stvorenih šansi!

Sve to je bio povod da trener Partizana Aleksandar Stanojević i kapiten Lazar Marković budu gosti zvaničnom sajtu Lige konferencije, a tokom intervjua dotakli su se brojnih tema.

Mi smo familijarno partizanovci. Od malena smo naučeni da volimo Partizan. Sećam se kada je trebalo da debitujem za Partizan. Majka me nije pustila na pripreme ili turnir sa kadetima Partizana, jer nisam bio dobar u školi. Onda je stigao poziv od Stanojevića i tako sam debitovao. Na kraju je ispalo kako je ispalo – rekao je Lazar Marković, a na to se nadovezao i Stanojević.

On sa harizmom ima najveći uticaj na ekipu. Poznajem ga od 16. godine. Te 2010. sam bio trener prvog tima, a 2011. sam ga stavio kao startera. Postigao je desetak golova, iskočio, postao reprezentativac i napravio dobru karijeru. Doneo nam je titulu te godine. Otišao je u Benfiku, i tamo doneo titulu i napravio veliki transfer u Liverpul.

Lazar Marković se u crno-belo jato vratio 2019. godine posle lutanja u Evropi i utisak je da je ove sezone uspeo da se vrati na pravi put.

Potrebno mi je bilo da se vratim zbog sebe. Bio sam preponosan kada sam podigao svoj dres. Sada sam jedan od starijih, iskusnijih. Naravno, imam veliki pritisak – objašnjava kapiten Partizana.

Za kraj, ponovo je Stanojević govorio u superlativu o Lazaru Markoviću, a bolja forma brzonogog ofanzivca poklopila se sa dolaskom trenera u Partizan.

Imao je pad forme i njemu je trebalo da ima kontinuitet, pažnja sa naše strane, neko ko ga poznaje. Znam kako da izvučem iz njega maksimum – podvukao je strateg crno-belih.

Izvor: MaxBetsport

Prethodni članakDo četvrtka temperature preko 20 stepeni, a onda preokret
Sledeći članakMotociklista udario ženu koja je na biciklu prelazila ulicu

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here