Nataša Cvijović nova sekretarka organizacije Crvenog krsta u Čačku

16
2781
Nataša Cvijović

ČAČAK – Novi sekretar organizacije Crvenog krsta u Čačku je Nataša Cvijović, diplomirani ekonomista u oblasti međunarodnog marketinga.

Ovakva odluka doneta je nakon Izborne sednice Skupštine i sednice Upravnog odbora ove humanitarne organizacije.

Nataša Cvijović funkciju sekretara Crvenog krsta obavljaće u narednom četvorogodišnjem mandatu.

Mr Nataša Cvijović je rođena 1971. godine u Čačku, gde je završila Gimnaziju. Magistrirala je na Tehničkom fakultetu u Čačku 2008. godine (oblast odnosi sa javnošću na temu: “Inovativni pristup odnosima s javnošću malih i srednjih preduzeća”. Student je 3. godine doktorskih studija na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku Univerziteta u Kragujevcu.

Od školske 2005/06. godine bila je angažovana na Tehničkom fakultetu, sada Fakultetu tehničkih nauka, kao saradnik na Katedri za industrijski menadžment i kao magistrant.

Bila je odbornica Socijalističke partije Srbije u Gradskoj skupštini Čačka.

Izvor: Morava info

Prethodni članakStigli rezultati 1.025 uzoraka iz Moravičkog okruga, ovo su najnoviji podaci o broju novozaraženih
Sledeći članakDanas i sutra veoma hladno, u utorak se očekuje delimično razvedravanje

16 KOMENTARA

  1. Potrudila se zena da na portalu njeni prijatelji i partijski drugovi napisu lepe reci. Medjutim to vise ne prolazi. Svi koji imaju u ovom zlom vremenu potrebu da se guraju na neku funkciju znamo kakvog su kalibra i ko stoji iza njih. Sama je odabrala da tu bude, a kada dodje vreme sve ce joj biti jasno.

  2. Trnavac je lično delegirao Natašu da bude Sekretar i to je puna istina.
    Pitate li se zašto niko nije mesecima pomenuo Crveni krst pa čak ni Rus.
    Stavite malo prst na čelo i razmislite, sve je to dogovor medju njima, podela kolača, zato narode ne bidite više glupi oni se igraju sa nama !

  3. Anonimni, sve piše lepo, taksativno. Ali Izgleda da si ti nepismen. Dobro i tebi ima spasa. Radnički univerzitet „Kosta Novaković“. A ako si iole pismen onda si zloban. To ne ispravlja nikakav fakultet.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here