Nedimović: Najveći uspeh Vlade Srbije to što više nema sukoba malinara i vlasti

2
532

IVANJICA – Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović rekao je na svečanosti povodom obeležavanja Dana opštine Ivanjica, da je najveći uspeh Vlade Srbije to što na putu od Ivanjice prema Arilju i Požegi nema više sukoba malinara i vlasti.

Zadovoljstvo mi je kada dođem ovde kod vas i što mogu da se nasmejem sa malinarima iako nije uvek tako bilo. Sećam se 2016. i 2017. nije bilo lako – kazao je Nedimović.

Zaključio je da je to pobeda svih, kako Vlade Srbije i resornog ministarstva, tako i građana koji žive u opštinama u okolini Ivanjice.

Podsetio je da je prošle godine, 40 miliona evra podrške od Vlade ušlo u ove krajeve.

Najveća tekovina svih nas jeste što više tamo na putu od Ivanjice prema Arilju i Požegi, kao 2010. i 2011. godine nema sukoba malinara i vlasti. Nego mi razgovaramo, pričamo, dogovaramo se i danas imamo ovaj rezultat koji imamo. E to je ustvari pobeda. To je pobeda Vlade Republike Srbije, to je pobeda našeg predsednika, to je pobeda svih ljudi koji žive ovde. Ja sam samo mali šraf u celoj ovoj priči – rekao je minsitar Nedimović.

Nedimoviću je dodeljeno priznanje grada, Junska nagrada, za, kako je obrazloženo, nesebičan doprinos u oblasti poljoprivrede i poboljšanju infrastrukture u ruralnim područjima ove opštine.

Izvor: Tanjug, Morava info

Prethodni članakČačak deo programa “Zajednici zajedno“: Podrška povećanju nataliteta i očuvanju reproduktivnog zdravlja
Sledeći članakSudija Majić: U osnovne škole treba da se uvede novi predmet – poštovanje zakona

2 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here