Svi za Čačak: Čačani su glasali za promenu vlasti

13
865

ČAČAK – Koalicija “Svi za Čačak“ oglasila se saopštenjem za javnost povodm aktuelnih političkih dešavanja u gradu Čačku.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Nakon detaljnog pregleda izbornog materijala, gde su predstavnici Koalicije “Svi za Čačak“ pregledali 54 od 104 biračkih mesta, i nakon uzaludnih pokušaja vlastodržaca u Čačku da opoziciju Čačka na svaki mogući način ometu u tome, obaveštavamo građane Čačka da smo imali uvid u kompletan izborni materijal i da sa sigurnošću možemo da konstatujemo da su građani glasali za promenu vlasti u Čačku, i to bar sa 4-5 posto razlike u korist opozicije. Sve ostalo što su radili na izborni dan, a najviše su se “naradili“ u ponedeljak u prostorijama opštine, dan nakon izbora, predstavlja kriminal, varanje i prekrajanje izborne volje.

Koalicija “Svi za Čačak“ ostaje jedinstvena, i svakako će i dalje nastupati kao koalicija, a takođe smatramo da je u narednom periodu izuzetno važan jedinsven stav i jedinstveno delovanje u borbi za očuvanje svakog glasa u ovom gradu kompletne opozicije u Čačku.

Gradonačelnik nikako da održi konferenciju, a da ne pomene nekoga iz Koalicije “Svi za Čačak“. Pošto već govori i u ime Ruske stranke, obrazlažući razlog njihove odluke da sa svojim mandatom učestvuje u vlasti, imamo da kažemo sledeće: čast i obraz nije baš teško sačuvati, ali je najlekše ga prodati. I sramno. Ali nije da nismo očekivali, ipak se znamo svi mi u ovom gradu. I ako za preletanje u vlast treba neko da se okrivi, to svakako nije Velimir Ilić, neka se predstavnik Ruske stranke u Čačku pogleda u ogledalo, i neka se seti sa kim je sedeo i borio se pre nekoliko godina, a sa kim sedi danas.

Jakšić, preobraćeni pripadnik makedonske manjine (učestvovao na izborima 2012. godine kao makedonska manjinska stranka) u rusku manjinu za samo par godina, od odluke da učestvuje na izborima, imao je nameru da bude vlast po svaku cenu. Manjina po potrebi.

Pozivamo građane da prate dešavanja u GIK-u sledećih par dana i postupke vlasti, da nam pomognu da svi zajedno sačuvamo izbornu volju i duh slobode Čačka.

Koalicija “Svi za Čačak“

Prethodni članakKolike su plate menadžera u Srbiji?
Sledeći članakNova faza prodaje karata za Mountain Music Fest na Divčibarama

13 KOMENTARA

 1. Bitovi pljuju a vlast su izgubili i ako se dogodi da otmu svi na ulicu kao 1996. godine. SPS da predje na stranu opozicije da ih u budućnosti Oskar ne asimiluje i ugasi posle 35 godina.

  • Evo sve trčim na ulicu da bi Boško, Veljo i Violeta zaseli u fotelju. Jedina prva opozicija u Čačku Srbija protiv nasilja dobila je 6%. Nema ovaj grad čemu da se nada.

 2. U Čačku je bilo upisano u spisak 95 000 birača a SNS sekta je dobila 23 000 glasova. Oni će sa četvrtinom glasačkog tela da prave gradsku vlast i treba da vas jeb…. kad ste glupi. Opozicija nije mogla da se dogovori oko jedinstvene liste, oko jedinstvenog kandidata za gradonačelnika, očajna kampanja sa očajnim ljudima (Veljo Ilić, Stojan Marković, Boško Obradović….). U Čačku 51 000 glasača nije izašla na glasanje a 90% njih je protiv ove nakaradne vlasti ali ljudi nisu imali za koga da glasaju. Umesto da se ujedinite na jednu listu , da nađete nekog pametnog i sposobnog, nestranačku ličnost, da bude gradonačelnik, da svi stanete iza njega, da animirate ljude da izađu i glasaju, da počistite ova govna zauvek iz grada, vi ste sve radili suprotno i ostavili ste ove još 4 godine da vode grad. Sad kmečite i kukumačite kao neke babe što ste izgubili i treba sad Milun još više da vas jeb… kad ste nesposobni, sujetni, svi hoćete da budete šefovi.

  • Sve sto ste napisali je tacno, ali umesto sto govorite pametno sta i kako treba uraditi zasto to i sami ne uradite. Mozda zato sto ocekujete da Vam neko drugi skine ove sa vlasti ili jednostavno necete u blato. Prljavo i hladno jeste to blato ali mora da se zagazi.
   Nije ovo kritika licno Vama, nego nama…

 3. Izborni rezultati proglašeni su po validnim zapisnicima koje su predstavnici opozicije potpisali na svih 104 biračkih mesta. A na svakom biračkom mestu bilo je 6 kontrolora opozicije a 1 kontrolor vlasti. To ne razumeju samo oni koji su politički nepismeni ili prirodno glupi. Ekipa iz ove koalicija spada u drugu kategoriju.

  • A u koju kategoriju ti spadas sa bajatim sendvicem u zubima dok kucas komentar ciji kalup je poslat iz centrale botova?
   Imas li obraza, kad vec sposobnosti za razmisljanje nemas

  • Znaci opozicija ne sme svoje kontrolore da proveri. Mozda su muckovi potkupljeni, ali to ne znaci da posten svet nema na pravo na istinu i prave rezultate.

   • Znači potkupljeno 600 kontrolora na 104 biračka mesta? Pa sjajna ste vi opozicija ako vam se svi kontrolori prodaju za hiljadu dindži. Šta bi tek bilo kad vašim odbornicima SNS ponudi soma eura da podrže vlast. Hvala na ovom komentaru Sofronije, sada je sve jasno.

    • Pa gde imas opoziciju !? 4 godine niko nema odbore. Sustina je ko je pobedio i sta je istina. Lopove i potkupljene u zatvor sa svih strana

 4. Ono što Veljo Ilić prića po gradu za Ćalovića poslednjih dana to pas s maslom ne bi pojeo. Hahahahaha. Sve će to isplivati. Toliko o jedinstvu opozicije.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here