Novi domaći film “Kelti“ u Domu kulture

0
267

ČAČAK – U čačanskom Domu kulture, u velikoj sali, danas i sutra na repertoaru je novi domaći film “Kelti“, u režiji Milice Tomović. Ovo ostvarenje možete pogledati u terminu od 20 sati.

KELTI (Srbija, 2021, 106 min, drama)

Bil Klinton je izabran za predsednika SAD. Odri Hepbern je umrla. Ratovi koji okončavaju život Jugoslavije nastavljaju se u Bosni i Hrvatskoj. Beograd je pod sankcijama i inflacija preti da postane hiperinflacija. Majka se budi na dan rođendana mlađe ćerke i mora da joj pomogne da sve pripremi. Čeka je kuvanje, gosti i prljavi sudovi. Posle cele godine koliko nije imala seksualne odnose sa svojim suprugom, majka uvodi samozadovoljavanje u svoju svakodnevicu.

Uloge: Dubravka Kovjanić, Stefan Trifunović, Katarina Dimić, Nikola Rakočević, Nada Šargin, Slaven Došlo.
Režija: Milica Tomović.

Takođe, u ponedeljak i utorak na repertoaru je i animirani porodični film “Čarolija Meseca“. Ovaj fim možete pogledati od 17 sati u velikoj sali Doma kulture.

ČAROLIJA MESECA (Moonbound, Nemačka, 2021, 85 min, animirani, porodični) – SINHRONIZOVAN

Animirani film zasnovan na jednoj od najpopularnijih nemačkih knjiga za decu „Putovanje na Mesec malog Petra“. Mali Pit kreće na očaravajuće putovanje zajedno sa junskom bubom, gospodinom Zumzemom i Sendmenom, kako bi spasio svoju malu sestru, koju je oteo zli čovek Mesec.

Uloge: Nemanja Mihajlović, Marta Mijatović, Marko Kon, Vukan Vujović, Dejana Radaković, Aleksandar Stojanović, Nemanja Simić, Jovana Pantić, Biljana Mihajlović.
Režija: Ali Samadi Ahadi.

Izvor: Morava info

Prethodni članakOtvaranje izložbe “Miroslavljevo jevanđelje – božansko nadahnuće“
Sledeći članakU celom Moravičkom okrugu 10 novih slučajeva korone, u Milanovcu bez novozaraženih

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here