Novi domaći film na repertoaru Kulturnog centra

0
296

ČAČAK – U velikoj sali Kulturnog centra u ponedeljak i utorak, 15. i 16. aprila, biće prikazana dva filma iz najnovije domaće i svetske produkcije.

RADNIČKA KLASA IDE U PAKAO (Srbija, 2024, 127 min, drama, crna komedija)

Fabrika koja je nekada zapošljavala ceo grad i okolna sela zatvorena je zbog sumnjive privatizacije i tragičnog incidenta u kome je grupa njenih radnika stradala u namerno podmetnutom požaru. Preostali radnici pokreću proteste, ali čini se da su njihovi napori uzaludni. Osećajući se napuštenim od strane vlasti i crkve, oni traže odgovore u natprirodnom, otkrivajući unutrašnju moć za koju nisu znali da poseduju.

Uloge: Tamara Krcunović, Leon Lučev, Momo Pićurić, Ivan Đorđević, Lidija Kordić, Mirsad Tuka, Silvija Križan, Olivera Viktorović, Tomislav Trifunović, Dobrila Stojnić; Režija: Mladen Đorđević.

Velika sala u 20:00.

MONKEY MAN (Monkey Man, SAD, Kanada, Indija, 2024, 121 min, akcija, triler)

Kid se svake noći, noseći masku gorile, brutalno i krvavo bori u podzemnom klubu. Posle mnogo godina otkriva način da se infiltrira u enklavu zlokobne gradske elite. Nakon uloge u filmu “Milioner sa ulice“ iz 2008. koja ga je proslavila, Dev Patel nam se predstavlja i kao reditelj akcionog filma o brutalnoj osveti, u koprodukciji oskarovca Džordana Pila. Radnja filma inspirisana je legendom o hinduističkom bogu snage i hrabrosti Hanumanu.

Uloge: Dev Patel, Šarlto Kopli, Sobhita Dulipala, Ašwini Kalsekar, Adithi Kalkunte. Režija: Dev Patel.

Velika sala u 18:00.

Izvor: Morava info

Prethodni članakTokom marta u Čačku iz saobraćaja isključeno 106 vozača pod dejstvom alkohola i narkotika
Sledeći članakUpozoravajuće istraživanje: Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here