Obradović kreće u trku za predsednika države pod sloganom “Srcem za Srbiju“

9
435

ČAČAK – Pokret Dveri je zvanično predstavio Boška Obradovića kao predsedničkog kandidata na zborima 3. aprila, a ozvaničen je i početak kampanje pod sloganom “Srcem za Srbiju“.

Kako se navodi u saopštenju tog pokreta, Obradović je na predstavljanju u Beogradu istakao da je motiv za kandidaturu to što Srbija danas očigledno nije u dobrom stanju i ocenio da vlast “nije vođena ljubavlju prema otadžbini“.

Da vole Srbiju, ne bi trgovali Kosovom i Metohijom, ne bi pljačkali seljake, radnike i preduzetnike, ne bi ponižavali srpske porodice, ne bi prodavali srpsku zemlju, vodu i vazduh – kazao je Obradović.

Ocenio je da je aktuelna vlast u proteklih mesec dana pretrpela dva velika udarca – odlazak kompanije “Rio Tinto“ i rezultat na referendumu o ustavnim promenama, dodajući da će 3. aprila vlasti “zadati i treći, najvažniji udarac“.

Pokret Dveri će na parlamentarne izbore 3. aprila izaću i širem frontu pod nazivom “Patriotski blok“.

Izvor: Beta

Prethodni članakPredstavnici gradskog rukovodstva proslavili Savindan sa đacima u dve osnovne škole
Sledeći članakMarinović: Zadar igra fenomenalno, biće tvrda utakmica

9 KOMENTARA

  1. Vranići su bili za primer kada je otac Boška Obradovića , sa najboljima koje su Vranići imali, gradio Dom kulture, kada je dograđena škola, napravljeno igralište. Oni koji danas skupljaju glasove za SNS i SPS bave se ličnim interesima. Vranići mora da se vrate sebi pre nego što ih interesđžije potpuno ne unište.

    • Majke ti o čijoj bahatosti i prostakluku ti pričaš. Pobrkao si lončiće. Prostakluk , bezobrazluk, nevaspitanje i jad, nikad niko nije pokazao, veći, od baš ovih skupštinskih naprednjaka. Pa ovo godinama ne liči na Skupštinu. Boško im je otvoreno ukazivao na sve mahinacije, nezakonite radnje , i mnogo toga što je nedopustivo.

      • Pošto si ? , Nemaš pojma. Pitaš se i ko si i šta si. Ni to ne znaš. A to da li Boška poznaju u Vranićima dobro je poznato. Dobro ga znaju kao divnog i poštenog čoveka i celu njegovu familiju. A ti nazadnjak, doći će i vama kraj.

    • Nemaš ti pojma. Nema veće, otvorenije i hrabrije opozicije od Boška. Upravo Vučiću. To je pokazao i u Skupštini i van nje, svaki dan. A ti prvo mrziš sebe, a onda ceo svet.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here