Od sutra ponovo radi klizalište u Čačku

2
3870
Foto: Arhivski snimak

ČAČAK – Klizalište Sportskog centra “Mladost“ zvanično počinje sa radom u utorak 28. decembra. Svi radovi vezani za formiranje ledene podloge su završeni, tako da će ovaj omiljeni sadržaj, posebno naših mlađih sugrađana, biti na raspolaganju do kraja januara naredne godine.

Prošle godine zbog jako loše epidemiološke situacije nije bilo klizališne sezone.

Kako navode u SC “Mladost“, ove godine je sa početkom pripremnih radova urađen kompletan servis svih instalacija i čilera, čiji je osnovni zadatak pravljenje ledene površine. Uprkos visokim temperaturama za ovo doba godine, svi radovi su uspešno okončani, tako da klizališna sezona može da počne.

Klizanje će se odvijati svakog dana u stalnim terminima od 12, 14, 16 i 18 časova. Jedan termin traje 90 minuta, a cena ulaznice je 200 dinara. Klizaljke se besplatno iznajmljuju uz neki od identifikacionih dokumenata (lična karta, đačka ili zdravstvena knjižica).

Pozivamo sugrađane svih generacija da predstojeće praznične, ali i dane raspusta u velikom broju provedu na klizalištu. Ujedno apelujemo da ponašanjem i poštovanjem kućnog reda klizališta ne ugrožavaju svoju, ali i bezbednost ostalih posetilaca – poručuju iz SC “Mladost“.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPolet iz Ljubića ubedljivom igrom do titule prvog pobednika “Gradskog turnira u malom fudbalu“
Sledeći članakPočinje nacionalna studija o efektima vakcina protiv korone, 1.000 ispitanika iz 14 gradova među kojima nema Čačka

2 KOMENTARA

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here