Otvoren renovirani “Maxi“ supermarket u Prvomajskoj ulici

1
2169

ČAČAK – Kupci koji su navikli na odličnu ponudu i vrhunsku uslugu u pravoj komšijskoj atmosferi u “Maxi“ supermarketu na adresi Prvomajska 1, nakon renoviranja ponovo mogu uživati u nabavci namirnica koja je skrojena po meri savremenog kupca.

Prodavnica je renovirana po najmodernijim standardima, a kako bi doživljaj kupovine bio još kvalitetniji potrudio se tim dizajnera koji je oplemenio enterijer i usavršio svaki detalj prodajnog prostora. Bogat asortiman koji nudi širok spektar artikala iz cele Srbije, ali i sa svih meridijana, dostupan je na odeljenjima voća i povrća, mesare, delikatesa, a kupce očekuju i kategorije napitaka, slanih i slatkih konditora, i mnogih drugih kućnih potrepština.

Deset zaposlenih, iskusnih komšijskih lica, svakodnevno su na usluzi, da svojim iskustvom pomognu vernim potrošačima da odaberu najbolje za sebe i svoje najdraže.

Kontinuirano ulažući u razvoj maloprodajne mreže, unapređenje kvalitetne ponude i usluge, kompanija Delez Srbija čini modernu kupovinu, po najvišim standardima, još dostupnijom potrošačima širom Srbije, u svakom trenutku. Tako dobro, Tako Maxi.

PR TEKST

Prethodni članakMomirović: Ne vidim ništa sporno u tome što će svi građani Srbije plaćati izgradnju beogradskog metroa
Sledeći članakParezanović izgubio sudski spor sa Đilasom, mora da mu plati 100.000

1 KOMENTAR

  1. Ljubazni prodavci i usluga na visokom nivou. Sve pohvale i za mladog poslovodju koji je organizovao osoblje da budu tako profesionalni i ljubazni. Srećno

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here