Ovako će izgledati deonica autoputa od Požege do granice sa Crnom Gorom (VIDEO)

15
18416

IVANJICA, POŽEGA – Jutjub kanal “Skyscrapers Construction Srbija“ objavila je video koji pokazuje kako bi trebalo da izgleda buduća deonica autoputa od Požega do Boljara na granici sa Crnom Gorom.

Autoput ide trasom Požega – Arilje – Ivanjica – Boljare u dužini oko 106 kilometara.

Deonica od Požege do Duge Poljane kod Sjenice, dugačke 78 kilometara, počela je da se gradi krajem marta ove godine. Čak 51 kilometar ove izuzetno zahtevne trase biće u tunelima (24 kilometra) i mostovima (27 kilometara).

Evo kako bi trebalo da izgleda ta deonica autoputa:

Prema najavama nadležnih, gradnja trase autoputa Požega – Duga Poljana trajaće četiri godine. Procenjena vrednost radova je 1,7 milijardi evra.

Samo jedan vijadukt kod Erčega biće dugačak 802 metra.

Izvor: Morava info

Prethodni članakOd ponedeljka prijave za još 100 evra pomoći za mlade, isplata početkom juna
Sledeći članakIvana Ilić ponovo niže pobede

15 KOMENTARA

 1. Radnik sa asvalta je pobegao u grd iz neke vukojebine jer je krao koze po selu i seljani bi ga prebili na prvom vasaru i baraba vredja seljaka…kantar ti si koristio a mi na selu odavno koristimo digitalne vage glupsonu glupi i sto bi mi na selu rekli CUTI STOKO BEZ REPA…

 2. Napredno nema sta!!!! Kilometar auto puta 22 milona eura!!!!!! Sentilj-Pesnica teza deonica 3,5 miliona eura kilometar…Grcka Egantia odos 670km 76tunela 100km i1650 mostova manje od 9 milona eura po km… Mi smo evropski tigar IMA SE MOZE SE..
  .

  • Seljak, drži se ti krompira i belog mrsa. Nemoj ti razmišljati o ceni kilometra puta. Za tebe je kantar još uvek vrhunac tehnike. Zato, ne kaki. I da dodam, nema većih prevaranata od seljaka.

   • Po tebi se da zakljuciti da si prava debilana… cast radnicima koji rade na asfaltu i teskom mukom zaradjuju koru hleba ali takvi kao ti sramotis te postene i cestite radnike i ps ti nisi radnik na asfaltu vec zombirana botina a ovaj seljak iz sumadije se ne stidi svog porekla vec sam ponosan sto sam rodjen na selu i fakultetski sam obrazovan i svoju starost provodim i uzivam na selu a malo grublji odgovor tebi je jer takvi ne zasluzuju lepse ophodjenje…naljutio si se sto sam izneo istinu i kao prava botina odmah vredjas…nije tebi lako gusis se u mrznji i stidis se svog seoskog porekla i bas zbog takvih je izmisljena karakterna osobina seljacine a ja sam seljak. Pozzz i zalim te.

   • Radnik je naziv za NE ŠKOLOVANJE tj došljake sa sela koga se stide a rado idu na jesen da donesu sve što mogu od krompira, sira kajmaka, zimnice ili povrća od koga će praviti zimnicu, kupus, meso i živo i dimljenom, drva ko se greje na drva i sve što ima. Poneli bi oni i seno i DETELINU ne za jelo nego da prodaju i dobiju koju kintu! A više vole da budu zadnji u gradu nego prvi u selu po cenu vlastitog života. Džabe su otišli iz sela kad selo nije iz njih i njihove duše. Rođena Grebićka 5 koleno što bi rekli ovi došljaci

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here