Ovo su svi kandidati za poslanike iz Moravičkog okruga, iz Čačka njih 41

25
3093

ČAČAK, G.MILANOVAC, IVANJICA, LUČANI – Političke stranke i grupe građana za predstojeće parlamentarne izbore kandidovale su 52 osobe za narodne poslanike iz Moravičkog okruga.

Od 21 proglašene izborne liste, kandidati iz okruga se nalaze na njih devet.

Na listi “Aleksandar Vučić – za našu decu” kandidati za poslanike iz Čačka su Aleksandar Jugović (SPO), Marko Parezanović, Biljana Jakovljević, Milica Dačić, Bratislav Jugović, Dušan Radojević i Ilo Mihajlovski (PUPS), iz Lučana Vesna Stambolić, a iz Gornjeg Milanovca Janko Langura.

Lista “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković Palma”, kandidovala je Marijanu Glišić i Snežanu Bogosavljević Bošković iz Čačka, Snežanu Pajović iz Guče i Zorana Koprivicu iz Gornjeg Milanovca.

Na listi “Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka”, kandidati za poslanike iz Čačka su Saša Trifunović, Vuk Lazović, Jasmina Spasojević i Maja Babović Đorđević, iz Ivanjice Gordana Sekulić, a iz Lučana Dragan Jovičić.

Jedini kandidat za poslanika iz okruga na listi “Za kraljevinu Srbiju (Pokret obnove kraljevine Srbije, Monarhistički front) – Žika Gojković“, je Čačanin Aleksandar Kundačina.

Na listi “Milan Stamatović – Zdravo da pobedi – Dragan Jovanović – Bolja Srbija – Zdrava Srbija” nalazi se Jelena Bajkić iz Gornjeg Milanovca.

Najviše kandidata za poslanike iz Čačka, čak 25, nalazi se na listi “Narodni blok – Velimir Ilić – general Momir Stojanović”.

Kandidati su Velimir Ilić, Miroslav Spasojević, Zorica Knežević, Marija Bulija, Radoica Sretenović, Vesna Novaković, Miloš Marić, Antonela Luković, Marijana Ilić Timotijević, Radivoje Domanović, Milica Nedeljković, Dragan Glišović, Lidija Kolaković, Aleksandra Smiljanić, Željko Savić, Dragica Milenković, Srećko Albić, Milica Veljović, Slavica Petronijević, Milan Draškić, Vladimir Ranitović, Gordana Tošić, Radovan Nikolić, Dragan Zarić i Veselin Vasilijević.

Na listi “Sergej Trifunović – Pokret slobodnih građana”, nalazi se dvoje kandidada iz okruga, Sofija Vukajlović iz Čačka i Dragoslav Šekularac iz Gornjeg Milanovca.

Grupa građana “1 od 5 miliona” kandidovala je Luku Broćića iz Lučana.

Na listi pod nazivom “Čedomir Jovanović – Koalicija za mir (Liberalno demokratska partija, Tolerancija Srbije, Bošnjačka građanska stranka, Stranka Crnogoraca, Vlaška narodna stranka – Partia neamului rumânesc, Liberalno demokratski pokret Vojvodine, Udruženje Jugoslovena u Srbiji, AMARO – Akciona mreža asocijacija i romskih organizacija, Udruženje građana Rumuni Homolja, Skaska”, nalazi se troje kandidata iz Moravičkog okruga.

Među kandidatima su Vladimir Kaluđerović iz Čačka, kao i dvoje Ivanjičana Duško Čurčić i Goran Kimčetić.

Izvor: MNA

Prethodni članakKakva je budućnost Željka Obradovića u Feneru? Znaće se za nekoliko dana
Sledeći članakMotociklista iz Čačka poginuo na Ibarskoj magistrali

25 KOMENTARA

 1. Nema se ovde za koga glasati, ovi ne predstavljaju nikog, nama se ti kandidati nisu ni obratili, sta ce raditi, kako, sa kim. Kakve su to liste, a ime liste predsednik partije ili drzave?Zato ovi ljudi ne predstavljaju nikog, ne odgovaraju i ne predstavljaju narod, oni su odvojeni od naroda i zato je ovo izigravanje i manipulacija demokratijom. Partija i licni interes je iznad drzave i naroda, zato se drzava kruni i osipa, a narod izumire i odlazi. Ne trebaju beogradskoj političkoj mafiji poslanici od autoriteta i stava, samo bezlični, udvorice, nesoj. Ne samo bojkot izbora, bojkot ovog antisistema.

  • Za njega ni prazan burek. Nema namazanijeg lika na čačanskoj političkoj sceni…ko ga ne zna pa da mu nešto i poveruje!

   • Kako su se uplašili Boškovi i Ćalovićevi botovi, odmah pišu i blate Bisku. Ne daj se Biske, znaju Čačani da si ti za Bola i ĆaLe klasa iznad.

 2. Moja porodica i ja 21.6. izlazimo i glasamo za GG Čačak je naš! Ti ljudi, za razliku od Boška i Ćalovića, imaju ideje i predloge. Ne pišu samo bezidejna saopštenja i kukavički se sklanjaju. Neću da sedim kod kuće. Puna podrška Biski i GG Čačak je naš. Srećno!

    • Prvo Ostoja je sns da je Calovic u bilo kakvom dilu nebi proglasio BOJKOT ! Ostoja i Milun su prijatelji i saradnici koji zive na grbaci naroda ! BOJKOT !

     • Postovani prijatelju Branko bez prezimena, mene neinteresuju kumovske veze svi iz snsa moraju da odgovaraju a Radenko ima mnogo sta da objasni oko FRA toliko o tome ! Bojkot protiv partijskih parazita jedini izlaz za napaceni narod u Cacku !

     • Zeljko bas treba da te interesuju kumovske veze,manja izlaznost veca sansa za SNS,oni i imaju konstantno isti broj biraca,pa na izlaznost od 50% sto je oko 2,6 miliona oni imaju 1,9 miliona svojih i eto njima 65% podrske ..Problem jeste sto tkz opozicija nema plan i platformu..pozz

    • Svako ko bojkotuje padež lokativ (na kome, na čemu?; NA IZBORIMA) ni ne treba da glasa za “Čačak je naš”. To ostavite za Boška i Djilasa.

     • Boškovi i Ćalovićevi botovi su uglavnom nepismeni. Čast izuzecima. Jedina prava opozicija je Čačak je naš. Broj 7 do rezultata od 10%!

     • Vidim da me prozivate sa svih strana zato imam pravo da odgovorim.Prvo Ostoja ce morati da odgovara zbog domacica tako i predstavnici Rusa koji vrse nevidjeni pritisak na glasace da izadju da bi digli izlaznost ! Svaka lista koja ucestvuje je lista koja je usko povezana srpskom naprednom strankom zato BOJKOT protiv krupnog kapitala !

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here