Parezanović o bojkotu lokalnih izbora: Grupe građana u Čačku će pokazati da li misle svojom ili Đilasovom glavom

11
661

ČAČAK – Jedan od poverenika Gradskog odbora SNS i narodni poslanik Marko Parezanović upitao je predstavnike čačanske opozicije koji su otpočeli kampanju bojkota šta im u tom gradu fali, pa ne mogu da izađu na izbore.

On je ocenio da ne postoji medij u gradu na Moravi na kojem se ne mogu čuti stavovi i mišljenja opozicije. Prema njegovim rečima, na protestima koji su trajali nekoliko meseci bilo je puno ljudi iz javnog sektora koji zbog toga nisu doživeli nikakvu neprijatnost, niti su bili izloženi bilo kakvim pritiscima.

Pre godinu dana opozicija je izjavljivala da Čačak ima najobjektivnije medije u Srbiji. A šta vas onda sprečava da izađete na te izbore i da na njima pobedite i osvojite Čačak, za kojeg uvek pričate da je grad iz kojeg kreću promene. Mislim da vas sprečava to što znate da na izborima ne možete da očekujete bilo kakav rezultat – rekao je Parezanović.

Odgovarajući na pitanje da li očekuje da neke grupe građana neće slediti primer Saveza za Srbiju, koji se odlučio za bojkot, i da će ipak izaći na lokalne izbore u Čačku, Parezanović je rekao da se političke grupacije koje imaju procenu da dobro stoje u biračkom telu lakše odlučiti za učešće na predstojećim izborima.

Očekujem da će većina stranaka i grupa građana izaći na lokalne izbore. Videće se da li neke lokalne opcije i grupe građana razmišljaju svojom ili glavom Dragana Đilasa i nekih drugih lidera opozicije koji zagovaraju bojkot – naveo je Parezanović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakZa mesec dana poskupljuje struja
Sledeći članakNebojša Stefanović u gradu na Moravi: U Čačku nema ozbiljnijih organizovanih kriminalnih grupa

11 KOMENTARA

  1. Beli kanada pravo u azil i povedi profesionalca, dace vam maks po kucecu radost i ponesite botovima… kuceca radost je salama od 100 din kq… priijatno vam bilo i niste za bolje.

  2. A Ti, mislis li Ti svojom glavom.
    Ne bi davao ovakve izjave. Cuj rade u javnom sektoru pa jos protestuju i jos ne trpe neprijatnosti.
    Pa valjda ima svako pravo na svoje JA, ma gde bio i ko bio. Sem vas naravno,sns-ovaca.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here