Prekidaju li se blokade? Manojlović najavio slavlja na trgovima ako se do petka sprovedu zahtevi

7
419

Savo Manojlović iz Pokreta Kreni-promeni izjavio da je pošto je Vlada Srbije najavila izmene Zakona o referendumu, a predsednik vratio Skupštini Zakon o eksproprijaciji – da to znači da su zahtevi građana bili opravdani i da je to njihova velika pobeda.

Mi smo i dalje gospodari naših sudbina – rekao je Manojović u Dnevniku N1 i ocenio da su ljudi pokazali da ako se dobro organizuju – mogu da naprave promenu.

Upitan da li će protesti biti nastavljeni on je rekao da neće i dodao da su organizatori blokada dali reč da će tako biti i da su i do sada ispunili sve šta god da su najavili.

Ako se formalno pravno sve završi do petka, prekida se sa blokadom saobraćajnica i pozivamo građane na proslave na trgovima. U Beogradu će u 14 sati na Trgu republike biti velika narodna proslava – rekao je Manojlović.

U slučaju da se naši zahtevi ne ispune, blokiraćemo saobraćajnice i u subotu se ponovo vidimo na Gazeli – rekao je Manojlović.

Izvor: N1

Prethodni članakVučić ispunio sve zahteve protesta: Izašao sam u susret narodu, ne političarima
Sledeći članakPrvi put posle skoro četiri meseca bez prijema na kovid odeljenje čačanske bolnice, preminuo jedan pacijent

7 KOMENTARA

  1. Zašto ne pomenuti glumce (izanđale i aktivne), pevače isto tako, režisere, sportiste uglavnom izanđale. Oni su najveće uvlakuše, čas na jednu čas na drugu stranu. Ponašaju se kao bebe( kaki mi se ne kaki). Niko nesme da ih spomene u negativnom kontekstu, kao svete krave u Indiji. I što ove grupe „umetnika“, tetošati.

  2. Ajde da izađu inženjeri, doktori, ekonomisti, profesori, apotekari, arhitekti,pekari,majstori, radnici iz preduzeća. I da ostave svoja radna mesta. To bi bilo užasno. Sve bi stalo. Ne bi bilo zarada za radne ljude,njihove porodice. Čak i za ove koji buču po ulicama. Sve ove manifestacije su za dokone, bez ikakvih obaveza od kojih život ne zavisi. Na primer može se bez Manojlovića, Ćute, Tute, Zelenovića, Crnog, Violete, raznih piskarala, i mnogih mudrosera. Znači ne može se bez RADA, PROIZVODNJE,NEČEG OPIPLJIVOG. Zato samo su dokoni na ulicama. Od kojih životi ne zavise.

  3. Ko je ovaj mladi gospodinčić? I šta ovo priča, kome prodaje maglu? Pa njegova ciljna grupa su ona buntovna, uvek nezadovoljna, mlađarija,koja veze o životu nema. I tako doče neki Manojlović i kaže im da su oni gospodari svoga života. To deluje vrlo bombastično. Za mlade mozgove vrlo privlačno. Ali da bi bio gospodar svoga života mora da se radi i zaradi. Za život. Jer život nije zajebabcija i od lepih reči nema ništa. To rađa samo bunt od koga nema koristi. Zna to i Manojlović. On se dobro snašao i uhlebio. I koristi mlade za lično svoje ciljeve. To mi stariji vidimo i znamo.

  4. Ti nisi gospodar moga života. Pokušavaš da gospodariš ulicama, putevima. Kao bandit na divljem zapadu Ali džaba. Posle 3 aprila te nigde biti neće. Ih kolko je bilo takvih umišljenih. Doduše samo za slikanje i jesi.

  5. Što se protesta tiče niti pratim niti me zanima. Samo čekam da se porokaju čija li je zasluga veća. Biće toga. Garant. I dosadiše ova nova mudanca. Te na Tv, portalima, novinama, Tviteru.

  6. Sad će bivši naprednjaci iz Narodne stranke da preuzmu protest u Čačku. Već su se raskokodakali na društvenim mrežama. Sledi im gorka pilula jer će videti koliko ih narod prezire. Jednom naprednjak uvek naprednjak.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here