Premijer Vučević u Čačku: Srbija će uvek biti uz svoje privrednike

9
773

ČAČAK – Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević sastao se danas sa srpskim privrednicima u Čačku i poručio da će država uvek biti uz njih.

Ocenio je da je razvoj infrastrukturne mreže u ovom kraju dokaz da država podjednako podržava i misli na svakog svog građanina.

  • Želimo da svaki čovek, bilo da živi u Beogradu, Čačku, Subotici, ili Vranju ima podjednaku šansu za rast i razvoj! Radimo i radićemo svom snagom da dosanjamo svoje snove, a gradu Čačku i Moravičkom okrugu želim dobre godine i svaki uspeh jer je to uspeh cele Srbije – napisao je Vučević na svom Instagram nalogu.

Izvor: Tanjug

Prethodni članakStručno predavanje na FTN: Refaktorizacija Android koda u multimodularnu arhitekturu
Sledeći članakSvi za Čačak: Recimo “stop“ aktuelnoj lokalnoj vlasti

9 KOMENTARA

  1. Oce biti uz svoje privrednike tako sto malom i srednjem privredniku uzimaju a strancu daju sve za dz od zemljista pa nadalje. Pamet u glavu ljudi da oteramo ove tajkune gde im je mesto !

      • Nemojte se brinuti nego odgovorite narodu gde ste potrosili samo kroz Cacanski budzet od 2012 650 miliona evra. Ko se tu najvise nakrao? Narode pamet u glavu, njima sve dzepovi puniji a vama sve prazniji !

  2. Zašto ovaj premijer nije posetio vidikovac na Kablaru koji predstavlja najveći uspeh Miluna i prethodne premijerke? Svaka im čast, sve je onako kako su obećali.

  3. I tu oko njega sede likovi, koji osim Miluna, imaju radnog staža u privredi 11 minuta. Posebno bih tu istakao velikog maga rada na državnom budžetu Marka Parezana

  4. Stanje u Srbiji je toliko jadno da više nemam dilemu da je ova zemlja zauvek izgubljena. Stoga je moj savet svim mlađim ljudima koji imaju ikakve sposobnosti da idu odavde. Nema ovde za normalnost nikakve nade. Biće sve nepodnošljivije i jadnije.

    Ova vlast i spc su zarad ruskih interesa potpuno upropastili narod koji više nije u stanju da se razumno ponaša. Za sve postoji tačka bez povratka, dakle trenutak posle koga i uz najbolju volju ne postoji nikakva mogućnost za ispravke. Zapad nas je definitivno odbacio jer su i oni shvatili da popravke nema. U budućnosti će Srbija biti poligon za eksperimentisanje i potkusurivanje, crna rupa Evrope, siromašna, zatucana i odbačena.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here