Prijavite se na hakaton “Code 0:32“, obezbeđene vredne nagrade

0
307

ČAČAK – Naučno tehnološki park (NTP) Čačak u saradnji sa Registrom nacionalnog internet domena Srbije, kompanijom “Quantox“ i Fakultetom tehničkih nauka u Čačku, 18, 19. i 20. novembra, organizovaće hakaton pod nazivom “Code 0:32“.

“Code 0:32“ namenjen je studentima IKT smerova sa svih univerziteta i fakulteta iz Srbije kao i starijim srednjoškolcima (3. i 4. godina), koji su zainteresovani za temu programiranja, a smatraju da projekat mogu završiti do kraja.

U periodu od tačno 32 sata, potrebno je da takmičari pokažu sva svoja znanja i veštine, i kreiraju aplikaciju na zadatu temu, koju će prezentovati stručnoj komisiji 20. novembra, u prostorijama kompanije “Quantox“.

Tri prvoplasirana tima imaće priliku da osvoje veoma vredne novčane nagrade, mentorstvo za razvoj svoje startap ideje od strane NTP Čačak i kurseve programiranja koje sprovodi Quantox akademija. Svi ostali timovi biće nagrađeni simboličnim poklonima – navode organizatori.

Takmičenje će se realizovati u okviru prostorija NTP Startap centra Čačak, uz mentorsku podršku svim timovima tokom razvijanja ideje.

Hakaton se realizuje u okviru projekta Startap centar 2022, podržanog od strane Kabineta ministra za inovacije i tehnološki razvoj Vlade Republike Srbije.

Prijave su otvorene do 13. novembra u 23.59 časova.

Link za prijavu, zainteresovani mogu pronaći na zvaničnom sajtu NTP Čačak kao i na sajtu code032.rs.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPredstava Glumačkog ateljea Doma kulture dobila treću nagradu za režiju na festivalu FAPOR
Sledeći članakPolaganjem venaca na Spomenik četiri vere u Čačku obeležen Dan primirja

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here