Pripadnici SBPOK savladali kriminalca u dramatičnoj akciji u Konjevićima

1
5304

ČAČAK – Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) i Uprave kriminalističke policije (UKP) iz Beograda izveli su večeras oko 21:30 akciju u Konjevićima, u kojoj je jedna osoba uhapšena, saznaje Morava info.

Očevici kažu da se odigrala gotovo filmska akcija hapšenja, a pojedini meštani tvrde da su se čuli i pucnji. Kasnije se, međutim, ispostavilo da pucnjave nije bilo.

Prema našim saznanjima, prilikom pokušaja hapšenja kriminalca kojem su bili na tragu, on je pokušao da pobegne, pritom udarivši u službeni aluto SBPOK-a. Pripadnici ove službe ipak su nakon kraće drame uspeli da ga savladaju, vežu lisicama i ostavili ga da leži na asfaltu.

U tom trenutku bilo je puno prolaznika, a neki su pomislili da je muškarac sa kojim se obračunala policija mrtav. Vest o ubistvu objavili su i pojedini beogradski mediji, ali ona nije tačna.

Ulice u ovom naselju izvesno vreme bile su blokirane.

Izvor: Morava info

Prethodni članakZamrlo gradilište na trasi auto-puta Preljina – Požega, svega nekoliko radnika iz Kine na punktu u Pakovraću
Sledeći članakČačak treći u Srbiji po broju pritužbi koje stižu zbog neravnopravnog tretmana žena prilikom zapošljavanja

1 KOMENTAR

  1. Molim Vas da usaglasite medije. Neki pisu da je bilo pucnjave i da je neko ubijen a neki pisu da je bilo hapsenje bez pucnjave. Bez laznih informacija molim Vas.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here