Priređena svečanost u čast 184 čačanskih vukovaca

4
861

ČAČAK – Svršeni čačanski osnovci i srednjoškolci, njih 184, koji su kroz školovanje imali sve petice i zaslužili titulu vukovca, dobili su prigodne poklone na prigodnoj svečanosti koju koju je u njihovu čast organizovao gradonačelnik Milun Todorović.

Iz srednjih čačanskih škola poteklo je 109 vukovaca, a iz osnovnih sa svim peticama je godinu završilo 75 đaka. Od 184 vukovca, 20 su đaci generacije.

Grad Čačak je i ove godine nagradio svoje najbolje učenike. Osnovci će imati priliku da besplatno letuju u Odmaralištu “Ovčar“ u Ulcinju, a za srednjoškolce će početkom avgusta biti organizovana ekskurzija u inostranstvo. I ovog leta, najbolji đaci osnovnih i srednjih škola dobiće besplatne karte za ulazak na Gradske bazene.

Na svečanoj ceremoniji najboljim đacima, roditeljima i nastavnicima obratio se gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Grad izdvaja i veliki novac za stipendiranje naših đaka i studenta, i sredstva su sve veća, ali i vaši rezultati su sve bolji. Naše je da vam pružimo najbolje uslove, a na vama da marljivo učite, a onda se, nakon završenih studija, vratite u svoj grad. Želim vam lepo leto, da se odmorite i da u budućnosti nastavite da nižete uspehe – rekao je Todorović.

Izvor: Morava info

Prethodni članakRasvetljeno 40 krađa na teritoriji Čačka i Užica, među uhapšenima i Rus nastanjen u Čačku
Sledeći članakReprezentativac Srbije još dve godine u Borcu

4 KOMENTARA

  1. I treba da budete ponosni kao i celi grad. A Vi ste verovatno nekome od njih otvorili vrata škole i pokazali put kojim treba da idu. Zato čestitke i vama i ovoj zlatnoj deci.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here