Protest čačanskih ugostitelja zbog skraćenja radnog vremena

8
2685
Foto: MNA/Anđela Pašajlić

ČAČAK – Tridesetak čačanskih ugostitelja okupilo se večeras ispred zgrade Uprave grada sa zahtevom da im se produži radno vreme do 23.00 sata, kao u Beogradu, i da takva odluka bude zvanično objavljena.

Iako se tokom dana na društvenim mrežama pojavila informacija da će radno vreme ugostiteljskih objekata biti do 23.00 sata, jedan broj ugostitelja, u izjavi agenciji MNA tvrdu da još uvek nisu dobili zvaničnu odluku.

Grad Čačak je u petak proglasio vanrednu situaciju zbog sve većeg broja zaraženih korona virusom, a jedna od mera je da se ograničava radno vreme ugostiteljskih objekata od 07.00 do 20.00 časova.

Izvor: MNA

Prethodni članakDve doktorke čačanskog Doma zdravlja zaražene virusom korona
Sledeći članakInspekcija Ministarstva zdravlja ispituje da li je bilo propusta u lečenju preminulog Čačanina Radoša Đokića

8 KOMENTARA

  1. Zatvaraj tu bandu ako im je malo da rade od 7 do 20. Zinula vam guzica za pare dok narod čeka deset sati da se pregleda u bolnici. Najviše se ljudi kod vas zarazilo. Sram vas bilo.

  2. Ja bih zatvorio lokale već u 17 h. Koja budala u ovakvoj situaciji ima želju i potrebu da pije pivo i špricere po kafanama ili da đuska uz seljačku muziku.

    • Pa dal je realno da u Cacku objekti rade do 20 h , a u Beogradu do 23 . Mislim na vest iz medija gde se pominje da je najvise zarazenih u Beogradu.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here