Prvo izdanje “Gradskog turnira u malom fudbalu“ počinje u utorak i ima humanitarni karakter

0
365

ČAČAK – Na inicijativu Sportskog centra “Mladost“, a u saradnju sa Fudbalskim savezom grada Čačka, ove godine se organizuje prvi “Gradski turnir u malom fudbalu“.

Planirano je da ova sportska manifestacija počne u utorak 21. decembra i da traje do nedelje 26. decembra, kada će uslediti i finalna utakmica.

Došli smo na veoma zanimljivu ideju da animiramo čačanske fudbalske klubove u ovom, možemo reći, “mrtvom“ takmičarskom periodu. Naime, na turniru će učestvovati 16 ekipa iz isto toliko klubova sa teritorije Fudbalskog saveza grada Čačka. Pravo nastupa imaju samo registrovani igrači tih klubova, dok smo dozvolili da u svakoj ekipi može igrati po jedan igrač koji nije registrovan za klub, pod uslovom da je iz Čačka. Očekujemo zanimljiv fudbal – rekao je direktor SC Mladost Miloš Stevanić.

Turnir će se igrati svakog dana u intervalu od 18:30 do 23 časa. Planirane su i novčane nagrade koje će biti usmerene ka klubovima. Nagrada za prvo mesto je 100.000 dinara, za drugo 30, treće 20 i četvrto 10 hiljada dinara.

Pored takmičarskog turnir će imati i humanitarni karakter. Ulaz se neće naplaćivati, ali će na vidnim mestima biti postavljene humanitarne kutije u kojima će se prikupljati pomoć za lečenje naše sugrađanke Nađe Đerović. Takođe od organizatora stiže poziv privrednicima da budu sponzori turnira uz napomenu da će sav uplaćen prihod biti usmeren za Nađino lečenje.

Izvor: Morava info

Prethodni članakČovek kojem je Tarkovski dao scenario da snimi film: Retrospektiva filmova Vlatka Gilića u UG “Nadežda Petrović“
Sledeći članakI naredne sedmice svi đaci u klupama, nema ranijeg odlaska na zimski raspust

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here