Radojević: GrO Narodne stranke poštovaće dogovor sa koalicionim partnerima, ukoliko ne bude u suprotnosti sa mojim ličnim stavovima

3
627

ČAČAK – Gradski odbor Narodne stranke u Čačku poštovaće sve što rukovodstvo stranke dogovori sa potencijalnim koalicionim partnerima pred predstojeće izbore, ukoliko ne budu bude u dijametralnoj suprotnosti sa mojim ličnim stavovima.

Ovo je na konferenciji za novinare izjavio predsednik čačanske organizacije Narodne stranke dr Aleksandar Radojević.

Imam pravo na vlastito mišljenje bez obzira kojoj grupaciji pripadao, ali nadam se da neće biti bilo kakvog razmimoilaženja na bilo koju temu – rekao je Radojević.

On je izrazio uverenje da će dogovor, ukoliko bude postignut, biti prihvatljiv za ljude koji se bave opozicionim delovanjem i koji su sa opozicione strane.

Ono što meni sa ove pozicije izgleda još nedovršeno i nedorađeno su mediji, odnosno mogućnosti da prezentujemo naše ideje, da se suočimo sa suparnicima koji drugačije misle pred kamerama, pred licem javnosti, a ne onako da neko iz opozicije nešto kaže, a onda se obruši lavina režimskih priča koje su na vrlo perfidan način usmerene na svakog pojedinca u nekoj političkoj organizaciji, neistomišljenike i na samu tu organizaciju – istakao je dr Radojević.

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac rekao je sinoć da su DS, Narodna stranka Vuka Jeremića i Stranka slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa, postigle načelni dogovor oko zajedničkog nastupa na izborima, a da se konačna odluka očekuje krajem naredne sedmice.

Izvor: Morava info

Prethodni članakPosledice manjka specijalista i odlaska u inostranstvo: Da li zaista neće imati ko da nas leči
Sledeći članakMarko Marinović u stručnom štabu selektora reprezentacije Svetislava Pešića

3 KOMENTARA

  1. Uvod u raskol.Tako je druze Radojevicu opet ces da napravis neku gg grupu unutar stranke kojoj propadas,samo ovaj put vrati clansku kartu nemoj da bude kao sa NAZADNJACIMA🤣🤣🤣🤣

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here