Ruska stranka: Srbi i Rusi braća zauvek!

5
230

ČAČAK – Gradski odbor Ruske stranke u Čačku oglasio se saopštenjem za javnost.

Prenosimo ga u celosti:

U svojoj viševekovnoj istoriji Srbi i srpski narod nalaze se, ni krivi ni dužni, pred teškom optužbom da su genocidan narod.

I uz tu optužbu pripisuju nam da smo „mali Rusi“, neretko ističući da od njih nikada nismo imali nikakvu pomoć, očigledno ogrezli u neznanju, mržnji i pohlepi za vlašću po svaku cenu, ličnih interesa, a ne intersa srpskog naroda.

Zaboravljaju da su kosti ruskih boraca za slobodu Srbije ugrađeni u srpskoj zemlji natopljenu njihovom bratskom i srpskom krvlju.

Slučajno ili namerno, zaboravlja se da je ruski bratski narod bio i ostao naš jedini i verni oslonac, zaštitnik i branitelj našeg suvereniteta, integriteta i nezavisnosti.

Toj jedinstvenoj i hrabroj misiji protiv zločinačkih velesila pridružili su im se i Si Đi Ping i prijateljski kineski narod.

Nažalost, gaženjem povelje UN i međunarodnog prava, danas te iste velike sile, koje su se ranije pridružile borbi rusa protiv najvećeg zla – nacizma, danas oživljavaju i povampiruju nacizam i ubijaju slobodu malih, suverenih država, a za početak nemilosrdno udaraju na srbiju i srpski narod.

Ljudskom umu, neshvatljivom drskošću, narodu koji je u minulim ratovima doživeo više genocida i izgubio milione hrabrih boraca, ali i nevinih žrtava, dece. žena i straca…

I da se ne zaboravi, najsvežije nanet udarac u region, hiljadu stotina srba sa njihovim porodicama proterana sa svojih vekovnih ognjišta iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, a danas isti ti koji nam pripisuju genocid, svedoče i podržavaju genocid koji Albanci sprovode pod njihovim sponzorstvom, nad srpskim življem na Kosovu i Metohiji.

Od celog sveta, navodno opredeljenom za poštovanjem ljudskih prava i izgradnju mira, Srbija je ostala usamljena u svojoj borbi uz jedinu i nesebičnu bratsku pomoć ruskog naroda, njihove vlasti, države i diplomatije na višim nivoima.

DA SE ZAPAMTI KO JE DANAS GLASAO „ZA“ A KO „PROTIV“

Slobodan Jakšić, Gradski odbor Ruske stranke Čačak

Prethodni članakU Beogradskom zoološkom vrtu promovisana “Pčeličina“ knjiga “Gabi, hrabro srce Beograda“
Sledeći članakČačanka u martu osuđena na trogodišnji zatvor zbog preprodaje narkotika, pa ponovila krivično delo

5 KOMENTARA

  • Pa i Srbiju vode dodjosi iz CG, Bosne, Hrvatske…
   Eno i silni stranci po ministarstvima i raznim foteljama, a nas narod odlazi jer vise ovde leba nema.
   Kojekakvi Norvezani u upravnim odborima, Francuz Gujon dobi drzavljanstvo, upade u fotelju…
   A nasi skolovani ljudi rade u taksiju, po trafikama i u nadnici jerbo nisu drugovi clanovi

 1. Mnogo Rusa su iz polupanih porodica alkoholicara, prostitutki, a ako nisu iz takvog okruzenja, onda najcesce ne znaju ko im je otac, odrastali su u jednom cumezu i kolektivnim kupatilom na spratu, u onim monumentalnim zgradurinama.
  Malo ih je normalnih, vaspitanih, naucenih na normalno, vaspitanih u zdravom okruzenju uz moralne norme i toplinu doma.
  Svako ko je sa njima imao ikakav kontakt ima lose iskustvo.
  Bahati su, losi, zli, prljavi, skloni prevarama i recju su za izbegavanje.
  Eno kidnapovase i Beograd, napravise paralelni grad u gradu, otvorise silne lokale koji su namenjeni iskljucivo Rusima, gde se prica samo Ruski, itd itd.
  U centru Beograda vise ne mozete cuti Srpski vec samo Ruski.
  Ponasaju se prema lokalcima kao da smo mi dosli kod njih, a ne oni kod nas.
  Cude se cudom, i ismevaju nasu opcinjenost Rusijom i nasu istoriju, arhitekturu, ljude, navike, hranu.
  Da ne zaboravimo da je u sred Beograda, preko puta Usca, nezvanicna drzava u drzavi, tj privatna firma kojoj je u Srbiji dato previse slobode, a koja nam kroji energetsku kapu i trziste naftnih derivata. Ambasada je obaska tu, za druge kombinacije.
  Rusi, nasa braca?! Jok vala, ni za 100 godina. Cim bude nestalo njihovog interesa kod nas, nestace i „bratstvo“.
  Evropa pametno spustila rampu i zastitila se koliko toliko od najezde dezertera i peraca para.

  U IT firmama koje su otvorili Rusi po Srbiji rade iskljucivo Rusi. Njima isplacuju plate preko racuna, da bi dobili i sacuvali vize i boravak u Srbiji. Nase nesretnike zaposle, pa im uplacuju minimalac a razliku ili u keshu ili insistiraju na kripto transferima.
  Tretiraju lokalne zaposlene kao roblje, gore nego domaci privatnici devedesetih.
  Mnoge te IT firme imaju sediste i na Kipru gde su Rusi pustili korenje pre rata u Ukrajini, i korumpirali sudstvo i institucije za ispitivanje porekla para. Eno onolike afere o kojima se u zemljici Sprdiji malo zna, posto nas svakodnevno zatrpava Vuckov (dez)info spomenar sa svih strana.

  Digose kirije na stanove zbog Rusa, da nasa deca moradose da se vrate kuci, jer porodice ne mogu da priuste da plate krov nad glavom za vreme studija. Da ne pominjemo da je iz istog razloga mnogo mladih porodica sa bebama i malom decom totalno pretumbalo svoje zivote jer su morali da izadju iz stanova koje nisu mogli da plate zbog alavih guzica stanodavaca.

  Rusi nam braca?!

  Jok vala ni za 1000 godina.

  A i nama ne trebaju spoljni neprijatelji. Dovoljni smo sami sebi.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here