Savo Manojlović: “Kreni-promeni“ neće učestvovati u organizaciji blokada puteva 3. januara

5
612
Foto: Beta/Media centar

Mi smo se fokusirali na narodnu inicijativu i želeli bismo da imamo jedan konkretan, pravno utemeljen zahtev i na osnovu njega da vršimo pritisak, izjavio je danas FoNetu predsednik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti (UZUZ) Savo Manojlović, povodom najave protesta Saveza ekoloških organizacija Srbije za 3. januar.

Manojlović je i direktor kampanje “Kreni – promeni“, koja će posle praznika početi prikupljanje potpisa za pokretanje narodne inicijative kako bi se onemogućila eksploatacija litijuma.

Mi smo odabrali da idemo na narodnu inicijativu, odaberemo jedan utemeljen zahtev a onda ćemo svi zajedno vršiti pritisak – rekao je Manojlović na pitanje da li će UZUZ i Kreni-promeni podržati protest 3. januara.

On je istakao da inicijativa “Kreni – promeni“ neće učestvovati u organizaciji blokada puteva 3. januara sledeće godine koju organizuje Savez ekoloških organizacija Srbije, ali podržava taj protest.

Izvor: FoNet, Morava info

Prethodni članakNa proleće počinje gradnja Doma zdravlja u Ljubiću
Sledeći članakOd Kriznog štaba ništa novo: Nema novih mera, sve postojeće ostaju na snazi

5 KOMENTARA

 1. Savo ti nemas vise razloga da protestvujes… razgovarao si sa vuckom i naravno dogovorio a sada te i sns botovi brane…i cak te vide u skupstini…providno i brzo maske padaju…

 2. Siguran sam da kao pokret“Kreni Pokreni“ na izborima u aprilu ulazite u parlament Srbije.
  Želim Van što veći procenat glasača.
  Pa u parlamentu kroz insitucije učestvujte u usvajajtu zakona za buduće generacije naše države.
  Glasaću za Vas.
  A na ulice da izlazim i da blokiram puteve ne pada mi na pamet i lično mislim da to može izazvati neku ako ne i veliku nesreću.
  Jer tu se okolo smucaju kojekavi izvikani ili kompeksirani političari.
  Ko od nas u Srbiji ne želi čist vazduh,Ko od nas ne želi da kamenolome,cementare ne ispunjavaju sve ekološke zahteve,,,,da počnemo od njih,od otpadnih voda,izduvnih gasova automobila,zagadjenih reka,…

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here