Šef delegacije EU u Srbiji na svečanoj sednici povodom Dana Čačka

0
290

ČAČAK – Šef Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji, ambasador Sem Fabrici, u četvrtak će u prostorijama Naučno tehnološkog parka Čačak uručiti nagrade učenicima, pobednicima likovnog konkursa “Moja evropska zajednica“.

Kako se navodi, Evropska unija deceniju unazad podržava organizovanje ovakvih likovnih konkursa za učenike i učenice srednjih škola i gimnazija u jugoistočnoj i jugozapadnoj Srbiji kako bi mladi imali priliku da kreativno izraze svoje mišljenje na temu razvoja i evropskih vrednosti kao i da osvoje vredne nagrade.

Ovogodišnja tema “Moja evropska zajednica“ podstakla je mlade da razmišljaju o problemima svojih sugrađana kao i mogućnostima da im pomognu, a od ukupno 153 pristigla rada žiri je odabrao 12 najboljih koji se nalaze na stranama kalendara Delegacije Evropske unije za 2020. godinu – navodi se u saopštenju kancelarije Delegacije Evropske unije u Srbiji.

Tokom boravka u Čačku, Sem Fabrici će se sastati sa gradonačelnikom Čačka Milunom Todorovićem i prisustvovaće svečanoj sednici Skupštine grada povodom Dana Grada Čačka.

Izvor. Morava info

Prethodni članakU Domu kulture predstavljanje monografije o vajaru Oskaru Berbelji
Sledeći članakNastavljeno suđenje za pogibiju dvojice radnika “MB Namenska“: Milovanović neće odgovarati na pitanja pred sudom

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here