Smenjeni inspektori koji su otkrili “Jovanjicu“

3
504

Slobodan Milenković više nije načelnik Odeljenja beogradske policije za borbu protiv droga i Dušan Mitić više nije na čelu operative, saopšteno je iz advokatske kancelarije Tomanović.

Foto: N1

Formalnom odlukom Kabineta MUP-a raspoređeni su na druga radna mesta izvan Odeljenja za borbu protiv droge. Odluka političkog vrha policije je u suštini smena inspektora i predstavlja pre svega direktno sprečavanje dalje istrage i provere operativnih saznanja koja projekat ‘Jovanjica’ vode do centara moći u našoj državi. Ova smena je i osveta policajcima i pritisak pred dolazeće svedočenje – navodi se u saopštenju kancelarije.

Kako se navodi, smena inspektora je i „poruka da ko ne prihvati laži centara moći, gubi profesionalnu i ličnu sigurnost a dobija javne optužbe, uvrede, diskreditacije, skupštinske i tabloidne hajke“.

To su matrica i obrazac postupanja koji ugrožavaju ceo društveni i pravni sistem. Centri moći smenom pokušavaju da, u vezi kriminalnih delovanja, lažiraju sadašnjost i demontiraju prošlost, ali Milenković i Mitić, zajedno sa velikim brojem poštenih policajaca i lica od integriteta, smeni neće dati budućnost, jer su položili zakletvu da će služiti građanima Srbije i zato će se izboriti sa zloupotrebama struktura koje su okupirale deo naših institucija – dodaje se u saopštenju.

Advokatska kancelarija Tomanović navodi i da će „preduzeti sva pravna sredstva pred domaćim ali i međunarodnim institucijama“.

Izvor: Beta

Prethodni članakTri vozača isključena iz saobraćaja zbog vožnje pod dejstvom kokaina, “spida“ i kanabisa
Sledeći članakMlađenović: Rešenje problema zagađivanja Morave neće biti ni na vidiku dok je SNS na vlasti

3 KOMENTARA

  1. Zato smo i stočni narod, jer nas zanima samo svoj džep i svoj stan, čim izađemo u hodnik zgrade već tu tresemo slinu i prdnemo, drugi će počisti. Mi ćemo da mažemo jedni drugima oči a tebe prosvetljenog ostavićemo na miru da gledaš u nebesa.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here