SNS Čačak: Ćaloviću, ako notar mora da potvrdi da ste časni i istinoljubivi, onda ste u velikom problemu 

21
1519

ČAČAK – Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) oglasio se saopštenjem povodom informacije da je GG “Ivan V. Ćalović – Istina i čast“ kod notara overila izjave kandidata za odbornike da nakon izbora neće ulaziti u koaliciju sa SNS.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Da ni sam sebi ne veruje (a kako da mu tek veruju birači) i da ne moze nikako da se odvoji od stranke koju toliko voli i kojom je opčinjen, Ivan Ćalović je dokazao time da je morao da ode kod notara da „overi“ da tobož neće u postizbornu koaliciju sa SNS.

Ovaj providni populistički manevar, naravno, nema nikakvu pravnu težinu, jer su odbornici vlasnici mandata, ali ima za svrhu zamajavanje javnosti, ali i, pre svega, pendžetiranje obraza odborničkih kandidata jedne grupe građana koji se uporno i patetično pozivaju na istinu i čast. Pa kad su već toliko časni i istinoljubivi, zbog čega postojanje tih uzvišenih vrlina u svakom od njih mora da potvrdi javni beležnik? Biće da, ipak, nisu baš sigurni da ih poseduju.

Gospodinu Ćaloviću možemo da poručimo da za ovim (o)tužnim igrokazom nije bilo nikakve potrebe, jer je bilo dovoljno da svojim kolegama iz grupe građana objasni zbog čega je napustio Srpsku naprednu stranku, a ne da ih na ovaj način ponižava. Ako im on nije rekao, evo da im mi kažemo, iako, sigurni smo, sve vrlo dobro znaju. Otišao je od nas onda kada mu apetiti nisu bili zadovoljeni, jer nije dobio to što je zamislio da mu pripada. To govori da je u politiku ušao isključivo radi lične promocije i, prevashodno, zadovoljenja sopstvene sujete.

Bolji život građana, prosperitet grada, veliki infrastrukturni projekti, kapitalne investicije, nova radna mesta, sve ono što je fokusu delovanja Srpske napredne stranke, za njega, jednostavno, nisu teme.

A ako ne shvatate da takve stvari moraju da vam budu političke ideje vodilje, onda vam ni notar ne može pomoći.

Gradski odbor SNS Čačak

Prethodni članakBisenić: U Prelićima nagomilano 1.400 tona smeća, da li je Čačak nadomak ekološke katastrofe
Sledeći članakOtvoren novi poligon za obuku vozača, koristiće ga deset čačanskih auto-škola

21 KOMENTARA

 1. Narode čemu se nadaš kad su ministri na kolegijumu Informera kod Dragana J Vučićevića. Ima li crnje, narode? A ti narode glasaš Vučića, koji je do jada i čemera doveo Pink i Hepi. A sad i neke televizije, Informer i Kurir. Ti si narode, sa njima, saučesnik nesreće Srbije. Ti narode njima guraš pare u džepove, a oni tebi nesreću.

 2. Smehotres. Zato vi imate svoje ime i prezime i izlazite na izbore kao ostvareni ljudi. Daj boze da bi vas i prepoznali na ulici, ovako se kriju iza ove krimi stranke, partiski paraziti ceo zivot na grbaci naroda. Samo uzmite pomocnike i zamenika gradonacelnika koliko su stranaka promenili, bar po 3 svako od njih. Puna podrska Calovicu.

  • pa bolje nego Milun koji je sa DS bio na vlasti,,a sad sa SNS.
   ovaj put ce pasti s vlasti posle izbora opozicija se ujedinjuje i obara sektsrosem koji razmisljaju samo sa donjom glavom.

 3. Slažem se da je to marketinški potez, ti potpisi nemaju težinu i nikakvu obavezujući težinu, više služi da, one koji neznanju, proba da ubedi da nije satelit SNSa. Lično mislim da mu to nije trebalo jer će narod glasati za njega zbog toga što su ovi baš preterali sa bahatim ponašanjem i kradom, narodu je prekipelo, traži promene. Mislim da će Ćalovića dobro proći na izborima a posle šta nam Bog da.

 4. Zašto je loše napraviti ugovor? Ako ništa, on jasno pokazuje opredeljenost jedne liste. Jasno su rekli šta neće, a videćemo posle izbora koliko drže do svoje reči

  • Zato što je to nenormalno i nezakonski. Odbornik i Narodni poslanik su vlasnici svog mandata. Kada je EU tražila da se ukinu blanko ostavke i da stranke ne mogu da utiču na svoje ljude napravljena je najveća greška. Zato što stranka izađe na izbore sa programom i ljudima. Ako neko posle nekog vremena zbog nečega da ne kažem ličnog interesa pređe na neku drugu stranu onda se izigrava izborna volja. Promenom zakona gde je osoba vlasnik madata ne postoji ugovor kod notara ili bilo kakav osnov da bude uslovljen da posle izbora ne promeni dres. E iz tog raloga stranke treba da predlažu na prvom mestu odane stranačke ljude koji neće izdati svoju stranku i program. Zato mislim da je potez GG ne politički manevar za javnost da neće sarađivati sa SNS već nesigurnost u svoje ljude koje su skupljali na listu kako su ih skupljali. A zvali su iz svih stranaka ljude.

   • Koliko gluposti na jednom mestu. Na početku komentara jedno na kraju drugo. Ako je ovo nevažeće kako je obavezujuće sa ljude na listi „koje su skupljali iz svih stranaka“. Pojedi sendvič ako dobiješ od ČAČAK MALO SUTRA

 5. Calovic je bio visokopozicioniran član SNS sve dok je dobijao šta je želeo a kada više nije mogao da ispunjava svoje lične interese napustio je naprednjake.

 6. Ivan je institucija za sve vas sa kupljenim diplomama i sve vas bez trunke morala.Nije bio na javnoj stranackoj funkciji za razliku od vas nespisobnih i korumpiranih.
  Ko stoji iza saopstenja kada nemate legitiman GO?
  Morate da imate ime kada se Ivanu obraćate.

  • Mićo Šmeko, S. Sparić i Bato Jugović čitaju ovaj komentar i ne veruju. Čoveče, pa tom Ćaloviću pola izbornog štaba pokupovao diplome, a trećina ima samo srednju školu. O kom ti visokom obrazovanju pričaš?

  • Sve rečeno o sns ča je apsolutno tačno! I ništa što je rečeno o i.ćaloviću nije tačno! On je oličenje nemorala i neprofesionalnosti u poslu! Za njega je lični interes sve!

 7. Pa znate zašto su u problemu. Pa zato što su bili vaši. I vi da ste normalni, vi bi ćutali , a ne bi se oglašavali. E naprednjaci, naprednjaci, malo pameti imate, ali para i kupljenih diploma, puno.

 8. Covek sa integritetom dignitetom sa završenim državnim fakultetom bez putera na glavi ponovo pokazao i dokazace da njegova Rec ima težinu Vidimo se 2 juna pod REDNIM BROJEM 2🏆🙏👍

 9. Ni ovo sns saopstenje nije dovoljno da progleda zaludno stado fejk naprednjaka sa Moravice.Bice bolno 2. juna kad shvate s kim su bili.

OSTAVITE ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here